Ford Suport devine Road Support

Serviciul de asistenta rutiera Ford Suport, oferit de reteaua Romcar in colaborare cu Motor Assistance, va trece printr-un proces de schimbare a identitatii si se va transforma in Road Support, incepand cu data curenta.

“Road Support este o denumire ce reflecta mai bine tipul si adresabilitatea serviciului pe care il oferim. Inca de la inceput Ford Suport a fost gandit pentru a veni atat in sprijinul clientilor Romcar cat si al posesorilor altor marci de autovehicule, pe parcurs serviciul impunandu-se in preferintele publicului datorita promptitudinii si calitatii interventiilor”, a declarat Catalin Gavra, director general Romcar.

Programul de asistenta rutiera Road Support va continua sa isi imbunatateasca permanent modalitatea de actiune, Romcar fiind determinat sa il aduca la noi standarde de eficienta, adaptandu-l cat mai bine nevoilor clientilor Ford si nu numai.

De aceea, in 2008 serviciul va suplimenta numarul de platforme/echipaje de interventie, pentru a mentine durata optima de rezolvare a solicitarilor.

Road Support va oferi in continuare servicii de asistenta rutiera tuturor solicitantilor, indiferent de marca auto a autovehiculului detinut, in mod gratuit posesorilor de autovehicule Ford a caror defectiune se datoreaza unor probleme de garantie si la tarife speciale pentru solicitantii inscrisi in programul Road Support.

In program sunt inclusi atat posesorii de autovehicule Ford livrate incepand cu luna ianuarie a anului 2006, a caror perioada de garantie este de 4 ani pentru autoturisme si de 2 ani pentru autoutilitare, cat si posesorii de card de identificare Road Support obtinut pentru autovehiculele rulate.

Serviciul se desfasoara la nivel national 24 din 24 de ore, in derularea acestui program fiind implicata intreaga retea de distributie a Romcar. Cei 30 de reparatori autorizati Ford sunt pregatiti sa ofere sprijinul tehnic necesar solutionarii cat mai rapide a defectiunilor prezentate de masinile transportate in service de catre echipajele Road Support.

Romcar a inaugurat serviciul de asistenta rutiera la inceputul anului 2006, pentru a oferi o gama cat mai diversificata de beneficii clientilor sai si pentru a asigura suportul necesar utilizatorilor pe toata durata parteneriatului cu marca Ford: de la solicitarea de informatii pana la cumpararea efectiva si exploatarea curenta a masinilor.

Succesul acestui program este subliniat de faptul ca numarul de cereri de interventie din partea posesorilor de autovehicule alta marca decat Ford a crescut de la un an la altul, astfel ca in 2007 s-au inregistrat 6.232 de interventii, de trei ori mai multe decat in 2006. Din punct de vedere al tipului de interventii, mai mult de 90% au fost tractari, in timp ce restul solicitantilor au fost depanati la locul incidentului.

Fiecare persoana ce va opta pentru serviciile oferite prin Road Support va primi ca si pana acum un card de identificare, personalizat cu datele sale si ale autovehiculului achizitionat. Acest card va fi eliberat dupa livrare pentru clientii noi sau la inscrierea in program, pentru posesorii de autovehicule rulate.

Noul program de asistenta rutiera Road Support va putea fi apelat la aceleasi numere de telefon – 021 410 70 70; 0748 299 996; 0726 299 996 – si va functiona dupa aceleasi principii ca si Ford Suport.

“Road Support isi mentine asadar caracteristicile de baza, insa evolueaza punand la dispozitia clientilor un grad sporit de profesionalism si o eficientizare vizibila a procedurilor de interventie. Acest program de asistenta rutiera s-a dovedit o componenta importanta a serviciului post-vanzare si un sprijin real pentru toti conducatorii auto, indiferent de marca masinii pe care o detin”, concluzioneaza Catalin Gavra, director general Romcar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.