Fiat 500 Cabaret

La mai putin de 2 luni de la lansarea in Romania, si in urma unei investitii ce se va ridica la cca. 600 000 de Euro pentru o perioada de doi ani, Fiat 500 isi adjudeca una dintre cele mai ravnite locatii din Bucuresti. Clubul Cabaret, din str. Glodeni nr.3, devine Fiat 500 Cabaret si aduce in premiera in Romania un nou concept de a promova imaginea si valorile unui autoturism.

Evenimentul de deschidere marcheaza, in acelasi timp, si prezentarea oficiala catre public a noului Fiat 500, o masina cult a carei reinventare a insemnat un imens succes de public.

Fiat 500 Cabaret este cea de-a treia locatie Fiat de acest gen din lume, dupa cafenelele deschise la Madrid si Milano.

Proiectul a debutat la finele anului trecut cu un parteneriat intre AutoItalia Group si Clubul Cabaret si a presupus un design complet nou al binecunoscutului local bucurestean, reamenajarea constand in imbinarea caracterului avangardist al Clubului Cabaret cu cel retro-chic al noului Fiat 500, urmand un concept international dezvoltat de Centro Style Fiat.

Din acest mix a rezultat un spatiu avangardist, cu tente minimaliste, in care vor avea loc diverse evenimente, seri tematice si concerte ale unor DJ si artisti internationali.
.
Inaugurarea Fiat 500 Cabaret i-a adus in premiera in Romania pe:
• Madhen: trupa londoneza apreciata pentru cover-urile unor piese de mare succes, aclamata la after party-ul Festivalului de la Cannes.
• Lumen: un grup de artisti din Elvetia care imbina dansul acrobatic si proiectiile video.
• Glow Show: o trupa londoneza ce a oferit un inedit spectacol multimedia de lumini si raze UV.

Redecorarea Fiat 500 Cabaret a fost realizata de echipa 3 Fingers, un cunoscut grup de tineri designeri ce au semnat amenajarea mai multor cluburi nonconformiste din Bucuresti. Pentru acest eveniment s-a colaborat cu agentia Funky Business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.