Liber la Sandero!

Incepand din 4 iunie, modelul Sandero, al cincilea din gama Dacia, poate fi comandat in toata reteaua Dacia din tara. Cu un pret de pornire de doar 6 890 euro (cu toate taxele incluse) si trei ani garantie sau 100 000 km, Dacia Sandero este oferta cea mai avantajoasa din segmentul modelelor bicorp. Noul model este disponibil in cinci versiuni de echipare: „Sandero”, „Ambiance”, „Préférence”, „Laureate” si „Prestige”. Sandero este primul vehicul din gama Dacia care afiseaza noul logo al marcii.

Noul model Dacia Sandero, primul bicorp lansat de constructor, este un vehicul modern, polivalent si accesibil. Acesta se adreseaza unui segment de clienti tineri, rationali si pragmatici, cu o componenta feminina importanta. Pentru inceput, Dacia propune variantele de motorizare pe benzina, 1.4 l 75 CP si 1.6 l 90 CP, urmand ca ulterior sa fie disponibile si motorizarile diesel.

Sandero beneficiaza de costuri de intretinere reduse ca urmare a evolutiei grilei de intretinere. Astfel, costurile au scazut cu 17% pentru motorizarile pe benzina si 34% pentru motorizarile diesel.

Versiunea „Sandero” este disponibila la un pret de 6 890 euro. Aceasta versiune este echipata cu motor de 1.4 l 75 CP si dispune, printre altele, de airbag sofer, ABS si AFU (asistenta la franarea de urgenta), 3 centuri de siguranta spate reglabile pe inaltime, pre-echipare radio si bancheta rabatabila.

„Ambiance” poate fi comercializata la un pret de 7 350 euro pentru motorul 1.4 l 75 CP si 7 750 euro pentru motorul 1.6 l 90 CP. In functie de motorizare si in plus fata de „Sandero”, versiunea „Ambiance” beneficiaza de urmttoarele echipari: calandru cu bandou superior in culoarea caroseriei, baghete laterale de protectie gri, iluminare portbagaj, comanda reciclare aer.

Vopseaua metalizata, radio CD-ul, airbag-ul pasager si cele laterale fata, directia asistata, pot fi comandate optional.

„Préférence” poate fi comandata la preturi cuprinse intre 8 050 euro si 8 450 euro, in functie de motorizari. Echipamentele suplimentare fata de versiunea „Ambiance” sunt: radio CD, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, directie asistata hidraulic, airbag pasager si doua tetiere spate reglabile pe inaltime. Optional sunt disponibile vopsea metalizata, proiectoare ceata si airbag-uri laterale fata.

„Laureate” se indreapta spre varful de gama in materie de echipari si este comercializata la preturi situate intre 8 950 euro si 9 350 euro pentru cele doua tipuri de motorizari disponibile. In plus, fata de „Préférence”, aceasta versiune este echipata, printre altele, cu retrovizoare exterioare electrice si degivrante in culoarea caroseriei, proiectoare de ceata, computer de bord, aer conditionat manual, volan reglabil in inaltime si bancheta rabatabila şi fractionabila 1/3 si 2/3.

Optional se poate alege vopsea metalizata, airbag-uri laterale fata, geamuri electrice spate, jante din aluminiu si radio CD cu MP3.

„Prestige”, versiunea de top a gamei Dacia Sandero dispune de motorul 1.6 l 90 CP, la un pret de 9 850 euro. „Prestige » introduce o noutate absoluta in gama Dacia, tapiteria si armonia interioara de culoare bej.

Principalele echipamente suplimentare fata de versiunea „Laureate” sunt: jante din aluminiu, tapiterie bej, volan si maneta schimbator de viteza imbracate in piele, geamuri electrice spate si radio CD cu MP3. Clientii pot alege optional, vopsea metalizata si airbag-uri laterale fata.

Preturile gamei Dacia Sandero au toate taxele incluse.

Dacia Sandero soseste oficial pe piata din Romania la scurt timp dupa ce a fost dezvaluita publicului, cu prilejul Salonului Auto de la Geneva, in luna martie a acestui an. Sandero este al cincilea model al gamei Dacia, gama care cuprinde deja doua vehicule de persoane, Logan berlina si Logan MCV, dar si doua vehicule utilitare, Logan VAN si Logan Pick-Up.

Modelul are toate atu-urile pentru a seduce clientii activi si pragmatici: dimensiuni generoase (lungime 4,02 m, latime 1,75 m si ampatament de 2,59 m; portbagaj: 320 litri), emisii de CO2 reduse, costuri de reparatie si iintretinere foarte reduse.

Romanii reprezinta 45% dintre inginerii care au lucrat la proiect. Investitia specifica pentru fabricatia modelului se ridica la 147 de milioane de euro. In cursul acestui an, Dacia Sandero va fi, treptat, comercializata in Europa Occidentala, Turcia si Magreb.

Dacia Sandero a fost lansata oficial in Romania, astazi, 3 iunie, in cadrul unui spectacol de magie, sunet si culoare, sub identitatea: „Dacia Sandero, o aparitie incredibila”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.