Nou director la Eurotyres

Incepand din luna aprilie 2008, Cristian Grecu a fost numit Director retea distributie Eurotyres, inlocuindu-l pe Pascal Albrycht, care a ocupat aceasta functie din anul 2004.

Cristian Grecu lucreaza din 2002 in Michelin Romania pe diferite pozitii in departamentul comercial, iar aptitudinile sale manageriale si administrative i-au facilitat o evolutie profesionala rapida si l-au recomandat pentru acest post. Experienta dansului ii va permite sa asigure progresul cantitativ si calitativ al retelei Eurotyres.

Noua lui misiune este de a face din Eurotyres un nume de referinta pe piata de servicii si anvelope din Romania.

„Piata anvelopelor din Romania este dinamica, tanara, in plina dezvoltare, cu potential foarte ridicat. Pe aceasta piata, care va deveni din ce in ce mai concurentiala vor fi apreciate din ce in ce mai mult abordari noi din punct de vedere al serviciilor, in vederea reducerii costurilor transportatorilor.

Obiectivele noastre sunt cresterea cotelor de piata, diversificarea serviciilor, oferirea de produse competitive la un raport pret/calitate care sa permita optimizarea costurilor clientilor nostri” a declarat Cristian Grecu.

Eurotyres este prima retea nationala care furnizeaza produse, servicii si asistenta tehnica în domeniul anvelopelor pentru toate tipurile de vehicule. Eurotyres are 16 sucursale care acopera intreg teritoriul tarii si deserveste o gama larga de clienti, de la persoane fizice la flote comerciale.

Eurotyres pune la dispozitia clientilor un portofoliu generos de marci, activitati de service la un standard ridicat de calitate, echipe de vanzari si tehnicieni calificati.

Michelin este unul dintre principalii actori mondial in domeniul anvelopelor si si-a inceput activitatea in Romania in 2001. Michelin Romania comercializeaza anvelope noi si resapate prin reteaua nationala de distributie Eurotyres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.