Merge si la auto!

Foarte interesanta este o inovatie a designerului Martin Ruegg, gandita pentru biciclistii amatori de senzatii tari. Un sistem menit sa inregistreze “live” si “wireless” deplasarile cu bicicleta sau aventurile la surfing ori cu skateboard-ul, desigur in cele mai inedite situatii si in parcursurile dificile.

RUSH este numele unui sistem video integrat, antisoc si rezistent la apa, care permite capturarea de imagini video dintr-o perspectiva mult mai interesanta. Sistemul se poate atasa unei casti printr-o bratara sau o ventuza speciala iar camera video este declansata de un intrerupator situat convenabil pe un deget (ca un inel).

Sunt sigur ca pasionatii de automobil ar gasi o reala placere in atasarea ventuzei pe exteriorul vehiculului si apoi in abordarea sportiva a virajelor. Play pe computer sau TV si… senzatiile sunt garantate! Ma gandesc acum, daca as avea caine, oare cat de tare ar fi camera asta pe zgarda?

0 thoughts on “Merge si la auto!

  1. sangria

    interesanta inovatie…merge atasata si la barbati..sa vezi aventurile `live`?? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.