Pune mana pe un Ford

BDT distribuitor autorizat Ford, da intalnire tuturor bucurestenilor din 24 pana in 31 mai, intre orele 10:00 – 20:00 in spatiul special amenajat in parcarea Bricostore din Baneasa Shopping Center. Prin campania „PUNE MANA PE UN FORD”, BDT doreste sa aduca modelele Ford mai aproape de clientii sai.

Autoturisme noi si rulate, autoutilitare, precum si autoturisme cu livrare imediata, vor fi expuse pe o suprafata de 1000 mp. Pentru drive-test, distribuitorul pune la dispozitia publicului modele precum Fiesta, Fusion, Focus, C-Max, S-Max, Mondeo si Galaxy.

Un avantaj major de care se pot bucura toti cei interesati in achizitionarea unui autoturism marca Ford, este acela ca pot beneficia si de campaniile in desfasurare pentru modelele Fiesta, Fusion si Noul Focus. Astfel, clientii BDT pot deveni proprietari ai modelelor mentionate mai sus la preturi extrem de avantajoase: Fiesta – 9.353 € fara TVA, Fusion – 9.990 € fara TVA si Noul Focus la numai 10.750 € fara TVA.

„Stim cat de important este timpul clientilor nostri si, de aceea, ne-am dorit sa organizam, pe o perioada de 8 zile, un showroom Ford la Baneasa Shopping Center. Echipa noastra de profesionisti, formata din consultanti in vanzari si leasing financiar, va sta la dispozitia celor interesati sa efectueze un drive-test sau sa achizitioneze o masina, propunandu-le cele mai bune oferte si servicii”, a declarat Tellu Striinu, director general vanzari al BDT.

BDT, distribuitor autorizat Ford, face parte din grupul de firme Business Development Team si dispune de toata gama de autoturisme si autoutilitare Ford, comercializate in Europa.

Compania, fondata in anul 1999, este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata auto de retail din Romania. Business Development Team vine in intampinarea cerintelor clientilor sai cu o gama variata de servicii, cum ar fi buy-back, leasing financiar si operational, inchirieri auto si rent-a-fleet.

No Responses

  1. ford says:

    eu zic sa strangi banii pt unul nou 😉

  2. neagu adrian says:

    am un ford focus impecabil din 2002.as dori sa imi achizitionez unul nou.ce trebuie sa fac?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.