Schimbari la TiriacAuto

Incepand cu data de 1 iulie, Catalin GAVRA, Director General Romcar, este numit Director General TiriacAuto. Aceasta numire este consecinta schimbarilor strategice intervenite in ultima perioada in cadrul TiriacAuto, parte a Gupului Tiriac.

Intr-o piata din ce in ce mai competitiva si cu evolutii spectaculoase, redimensionarea strategica a business-ului TiriacAuto este o decizie fireasca. Astfel, managementul Grupului Tiriac a decis infiintarea pozitiei de Director General TiriacAuto. Noul Director General este responsabil pentru dezvoltarea si implementarea strategiei retelei TiriacAuto, la nivel national.

Incepand cu 1 iulie 2008, aceasta functie va fi detinuta de dl. Catalin GAVRA. Cu o experienta de 14 ani in cadrul Grupului Tiriac, Catalin GAVRA a ocupat in ultima perioada pozitia de Director General al companiei Romcar SRL, reprezentantul marcii Ford in Romania.

„TiriacAuto reprezinta un proiect ambitios si unic. Complexitatea si oportunitatile sale de dezvoltare ofera motive puternice pentru a ma simti onorat ca mi s-a propus aceasta functie. Impreuna cu echipa, ne propunem sa transformam TiriacAuto in furnizorul preferat de solutii auto integrate, la nivel national.

Vom continua sa abordam relatia cu fiecare client ca pe un parteneriat pe termen lung, oferind permanent nu doar produse si servicii de profil, ci raspunsuri complete la cerintele unei piete din ce in ce mai complexe si mature.”, a declarat Catalin GAVRA.

TiriacAuto, parte a Grupului Tiriac, este cea mai extinsa retea nationala de distribuitori si reparatori auto, comercializand 10 marci auto prin intermediul celor 14 dealeri, care isi desfasoara activitatea in 65 de locatii la nivel national. La sfarsitul anului 2007, cifra de afaceri a diviziei TiriacAuto a depasit 350 milioane euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.