Kia a reinnoit parteneriatul global cu Rafael Nadal

Kia Motors Corporation – producator de autovehicule de calitate pentru oameni dinamici – a anuntat ca a extins parteneriatul cu ambasadorul global al brandului – castigatorul turneului de la Wimbledon – Rafael Nadal pentru inca 3 ani, pana in 2011. Intelegerea va permite companiei Kia Motors sa foloseasca imaginea tenismanului spaniol in campaniile publicitare pe care le va derula si va asigura participarea lui Rafael Nadal la diverse actiuni organizate de producatorul coreean.

Asocierea Kia cu Nadal este in concordanta cu implicarea tot mai profunda in tenis. Astfel, in ianuarie, Kia si-a prelungit parteneriatul cu Australian Open, ca sponsor principal, pana in 2013. Kia si-a dezvoltat implicarea in tenis prin sponsorizarea Cupei Davis (cea mai importanta competitie internationala pe echipe) si prin asocierea cu staruri de prim rang din acest sport, cum a fost Andre Agassi, sau in prezent – Rafael Nadal, ca ambasadori globali ai acestui brand.

Hyoung-Keun Lee, Senior Executive Vice President si COO al International Business Division, a declarat: “Suntem extrem de incantati sa extindem acest parteneriat cu dl Nadal, progresul pe acre acest sportiv il face, spiritul sau dinamic si devotamentul fata de tenis fiind in deplina concordanta cu viziunea pe care o avem noi, cei de la Kia Motors”.

“Sustinerea acordata unor tineri si talentati sportivi, cu un imens potential pe plan international, nu ne ajuta doar sa ne promovam brandul catre publicul nostru tinta, dar promoveaza si un spirit progresist, ceea ce este la acest moment Kia Motors”, a adaugat dl Lee.

Comentand recent incheiatul acord de extindere a parteneriatului cu Kia Motors, Rafael Nadal a declarat: “Sunt mandru ca pot sa continui aceasta relatie cu Kia Motors, pentru ca eu cred in angajamentele de lunga durata. Am fost sustinut de aceasta companie de cativa ani deja, si sunt fericit ca pot sa cresc profesional alaturi de Kia si in anii care vin”.

Nadal, 22 de ani, locul 2 in ierarhia ATP si-a facut un debut furtunos in lumea tenisului in 2001, la varsta de 16 ani. A castigat 10 titluri inainte de a implini 20 de ani, o performanta nedepasita inca in concursurile Open.

Este cvadruplu castigator al French Open, iar duminica a castigat primul Turneu de mare slem de la Wimbledon, invingandu-l pe rivalul sau traditional Roger Federer, numarul 1 mondial. Nadal este primul jucator de la Björn Borg in 1980 care a castigat si Openul francez, si Wimbledonul in acelasi an si este detinatorul unui record de victorii consecutive pe zgura: 81 de meciuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.