Noul complex integrat Hyundai isi deschide oficial portile

Mega Motors – dealer autorizat Hyundai, alaturi de Dab Auto Serv – reparator autorizat Hyundai, inaugureaza un nou complex Hyundai 3S in Bucuresti. Complexul este situat in partea de sud-est a Capitalei, in cartierul Vitan, zona neacoperita pana in prezent de reteaua Hyundai din Bucuresti. Complexul este compus din showroom, service complet echipat si magazie de piese de schimb si accesorii originale.

La evenimentul de deschidere, si-au anuntat participarea numeroase personalitati din administratia locala, mass media, reprezentanti ai mediului de afaceri precum si prieteni ai marcii Hyundai.

Mega Motors face parte din Grupul Tiriac si este unul dintre cei mai mari dealeri Hyundai din Romania, cu o evolutie constant crescatoare. In luna aprilie a anului 2007, Mega Motors a inceput comercializarea autovehiculelor Hyundai in primul showroom situat in Focsani, judetul Vrancea.

Consecventa, creativitatea, indrazneala, dinamismul si mai ales pasiunea pentru Hyundai ne-a facut sa credem ca se poate mai mult atunci cand pui pasiune si dragoste in ceea ce faci si asa am hotarat sa mai deschidem inca doua showroom-uri Hyundai in Bucuresti, care isi desfasoara activitatea in partea centrala si de sud a capitalei.

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin oferirea unor servicii de calitate, am decis, impreuna cu partenerul nostru Dab Auto Serv – reparator autorizat Hyundai, sa deschidem un nou complex integrat Hyundai in Bucuresti, compus din showroom, service si piese de schimb.

Dab Auto Serv a fost infiintata in anul 2000, avand ca activitate principala intretinerea si repararea autovehiculelor. Ulterior, compania a demarat si comertul cu piese de schimb originale, atat local cat si la nivel national, prin reteaua de service-uri independente.

Incepand din luna iunie 2008, compania Dab Auto Serv a intrat in familia Hyundai, fiind recunoscuta ca reparator autorizat de catre importatorul Hyundai Auto Romania. Cu o echipa de peste 60 angajati, societatea atinge o capacitate de lucru de aproximativ 600 de autoturisme reparate lunar.

Dab Auto Serv urmareste conceptul modern de “reparator full service”, oferind clientilor sai o varietate extinsa de servicii legate de cumparare, reparare, birou constatari daune, toate intr-o singura locatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.