BDT Rent: 200 de modele Ford Focus

La numai patru luni de la lansarea oficiala a Noului Ford Focus in Romania, BDT Rent a achizitionat, in luna iulie a anului in curs, 200 de modele destinate inchirierii.

BDT Rent ofera autovehicule spre inchiriere atat pe termen lung, cat si pe termen scurt la standarde foarte ridicate si preturi avantajoase. Preturile incep de la 45€/zi – pretul incluzand TVA-ul, asigurarea Full CASCO, fara limita de kilometri.

Pentru clientii BDT Group care au achizitionat un autovehicul sau pentru cei care au masina in service, BDT Rent ofera reduceri semnificative.

BDT Rent dispune de toata gama de autoturisme si autoutilitare marca Ford, cum ar fi: Focus, Fiesta, Mondeo, Fusion, Ranger, Maverick, Transit Van sau Connect.

In plus, BDT Rent dispune si de o gama larga de servicii, cum ar fi: rent a fleet, posibilitati de livrare la domiciliu, sofer disponibil 8h/zi, service, intretinere si reparatii. Din dorinta de a respecta cerintele clientilor sai, autovehiculele BDT Rent nu sunt marcate cu insemnele firmei de inchirieri.

“Compania noastra a reusit sa se impuna pe piata auto de rent din Romania datorita preturilor si servicilor avantajoase, dar si profesionalismului echipei BDT Rent. Suntem increzatori ca achizitionarea flotei de 200 de modele Noul Ford Focus va avea o contributie importanta la succesul nostru viitor”, a declarat Razvan Popescu, director executiv BDT Rent.

BDT Rent, fondata in anul 2006, face parte din BDT Group, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata auto de retail din Romania. Marcile comercializate de BDT Group sunt: Mazda, Ford, Chrysler, Jeep, Dodge, dar si automobile premium prin compania Carlex – membra a BDT Group.

BDT Group vine in intampinarea cerintelor clientilor sai cu o gama variata de servicii, cum ar fi buy-back, leasing financiar si operational.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.