Din 2008, Citroen joaca pentru Arsenal Londra

Citroën este, incepand cu sezonul 2008/2009 din Premier League, furnizor oficial de vehicule pentru clubul Arsenal Londra. Contractul exclusiv dintre Citroën si Arsenal Londra a fost semnat pentru o perioada de trei ani, perioada in care membrii clubului londonez vor folosi o gama variata de autovehicule marca Citroën.

Arsene Wenger, managerul clubului Arsenal Londra, se va putea baza, pe langa lotul de fotbalisti, si pe flota de autovehicule Citroën: citadina C1, C4 coupe si berlina, C4 Picasso si noile modele C5 si Berlingo Multispace sunt doar cateva din vehiculele care vor fi folosite de catre membrii clubului.

La gama Citroën de vehicule de persoane se adauga si o linie de vehicule utilitare, Berlingo, Jumpy si Jumper, care vor fi folosite pentru transportul jucatorilor si a echipamentului la meciurile din deplasare, dar si pentru alte activitati comunitare ale clubului.

“Parteneriatul cu unul dintre cele mai renumite cluburi de fotbal din Marea Britanie arata clar ca Citroën este un brand puternic. Cu siguranta avem foarte multe lucruri in comun cu clubul Arsenal Londra, si anume suntem recunoscuti pentru creativitate, stil si fler”, a declarat Xavier Duchemin, directorul Citroën Marea Britanie.

“Suntem incantati ca vom incepe noul sezon alaturi de Citroën, companie care pune la dispozitia clubului nostru o gama inovatoare de vehicule de pasageri si vehicule comerciale foarte sigure si, in acelasi timp, ecologice”, a spus si Ken Friar, directorul clubului de fotbal Arsenal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.