“Radacini Grup”-eaza inca o marca in portofoliu

Grupul Radacini a decis sa isi intareasca pozitia dobandita pe piata auto si sa isi accelereze strategia de dezvoltare, prin incheirea unui parteneriat cu Suzuki Motor Corporation – reprezentanta din Romania, devenind dealer autorizat pentru marca japoneza la inceputul lunii iulie.

Noul dealer se numeste Radacini Auto Motor si este localizat in zona de vest a capitalei, pe Bd. Iuliu Maniu nr. 246, intr-o locatie temporara, urmand ca intr-un orizont de timp de 1 an sa finalizeze un complex modern de showroom si service. Astfel, se ridica la 7 numarul showroom-urilor detinute de Grupul Radacini in capitala, care mai reprezinta marci precum Opel, Chevrolet, Mazda, Cadillac, Corvette si Hummer.

“Ofensiva marcilor nipone in industria auto ne-a determinat sa luam in calcul un asemenea parteneriat, iar intrarea pe piata din Romania a reprezentantei Suzuki Motor Corporation a facut posibil acest lucru intr-un timp foarte scurt. Potentialii clienti pot gasi la noi toate modelele din gama Suzuki, incepand cu Swift, SX4, Jimny, Grand Vitara, dar si cel mai nou model lansat anul acesta la Salonul International de la Geneva – Suzuki Splash.

In vederea comercializarii, ambitia noastra este sa punem permanent la dispozitia clientilor un stoc de aproximativ 100 masini, intr-o varietate de culori si cu o echipare standard foarte bogata. Obiectivul nostru pentru anul in curs este comercializarea unui numar de 600 autoturisme Suzuki.

Consideram ca brandul Suzuki a fost insuficient reprezentat pana acum pe piata auto din Romania si ne vom concentra eforturile pentru castigarea unui capital de imagine atat pentru brand, cat si pentru noi, ca dealer”, a declarat Nicolae Sorescu, Directorul Diviziei de Vanzari a Grupului.

Deschiderea showroomului Suzuki coincide luna aceasta si cu lansarea, la Brasov, a unui nou complex modern alcatuit din showroom si service pentru brandul Mazda, reprezentat de Arian Motors, membru Radacini Grup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.