Trafic restrictionat

In perioada 22 – 24 august Palatul Parlamentului va fi gazda unui eveniment mult asteptat de catre pasionatii motorsportului, Bucharest City Challenge 2008. Cursa se va desfasura pe traseul Bulevardul Natiunilor Unite, Strada Izvor, Calea 13 Septembrie si Bulevardul Libertatii. Restrictiile vor incepe din data de 15 august si se vor aplica atat pentru masini, cat si pentru pietoni, impunand astfel limitari de trafic pe cateva artere din centrul Capitalei.

In perioada 15.08-18.08.2008 se va organiza circulatia in sens unic pe urmatoarele artere:
– Bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite
– Bd. Natiunilor Unite, intre Bd. Libertatii si Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu
– Str. Izvor, intre Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu si Piata Arsenalului
Calea 13 Septembrie, intre Piata Arsenalului si Bd. Libertatii

Pana pe 15 august, in intervalul orar 22.00-6.00 se va termina montarea parapetilor de beton care vor delimita traseul din jurul Palatului Parlamentului, urmand ca in perioada 15.08-18.08.2008, circulatia auto in zona sa se faca pe un singur sens.

In perioada 19-26 august 2008 va fi inchis traficul pe urmatoarele artere:
– Bd. Libertatii, intre Splaiul Independentei si Piata Cosbuc
– Calea 13 Septembrie, intre Sos. Pandurilor si Bd. Libertatii
– Str. Izvor, intre Piata Arsenalului si Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu
– Bd. Natiunilor Unite, intre Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu si Splaiul Independentei
– Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, intre Bd. Natiunilor Unite si Splaiul Independentei
– Bd. Unirii, intre Piata Constitutiei si Splaiul Independentei
– Str.Uranus, intre Calea 13 Septembrie si Str. Sabinelor
– Str. Dr. Staicovici, intre Str. Dr.Pasteur si Str. Izvor

Intre 27.08.- 07.09.2008, intre orele 22.00-06.00, vor fi lucrari de demontare si incarcare a blocurilor de beton, zona de lucru in carosabil fiind semnalizata cu balize si indicatoare. Lucrarile pentru delimitarea traseului si mentinerea sigurantei atat pentru participanti cat si pentru spectatori vor consta in montarea de parapeti de beton si realizarea gardurilor de protectie executate din plasa de sarma.

Parapetii de protectie se vor amplasa la marginea bordurilor, trotuarelor sau spatiilor verzi si vor fi semnalizate corespunzator. Circulatia pietonilor va fi permisa pe aceasta perioada, exceptie facand perioada 19-26 august cand circulatia in zona este oprita.

0 thoughts on “Trafic restrictionat

  1. Calin Delavale

    Este o lipsa de respect pentru cetatenii Bucurestiului care locuiesc in zona sau trec prin zona si aminteste de practica comunista cand cetateanul nu valora nimic in fata intereselor economice ale conducatorilor. Desi legea circulatiei, regulamentul si legea adminsitratiei locale impun restrictii de circulatie numai in cazuri care nu includ si actualul eveniment si cer consultarea cetatenilor, incalcarea legii si sfidarea se instaleaza in practica adminstrativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.