Campioana la fotbal, dar si la grija fata de mediu!

Clubul CFR 1907 Cluj, campioana absoluta a Romaniei la fotbal, da dovada de respect si grija fata de mediul inconjurator. Incepand din luna august, Toyota Prius, cea mai vanduta masina hibrid din lume, a devenit masina oficiala a clubului de fotbal. In urma unui parteneriat cu Toyota Romania, jucatori si oficiali ai clubului au la dispozitie trei masini Toyota Prius, prin intermediul carora pot acum conduce mai curat si mai responsabil.

Fiind un autoturism cu motorizare hibrida, propulsat atat de un motor electric cat si de unul clasic, Toyota Prius are emisie minima de noxe, comparativ cu masinile care au doar motorizare clasica.

“Noi, la Toyota, stim cat este de importanta grija fata de mediu. Ne bucuram foarte tare sa avem alaturi de noi pe campioana Romaniei, CFR Cluj, in incercarea de a diminua poluarea pe strazile din Romania.

Sezonul trecut au demonstrat ca pot sa faca imposibilul; au luat titlul de campioni iar acum uimesc din nou: aleg o masina ecologica, hibrida, o masina care transmite un mesaj total diferit fata de cel cu care ne-am obisnuit pana acum in lumea fotbalului. Este o dovada clara ca verdele este ultima moda!” a declarat doamna Veronica Mircea, Marketing Director Toyota Romania.

“Clubul nostru, “CFR 1907 Cluj” raspunde pozitiv la orice fel de provocare, de orice natura ar fi ea. A raspuns pozitiv la provocarea integrarii in Liga I, participarea in finala Cupei Intertoto, realizarea eventului la Cluj, cea mai mare dintre provocari fiind participarea in grupele Champions League.

Suntem un club ce iubeste dinamismul, performanta si nonconformismul, fapt ce ne pune alaturi de o marca cu prestigiu pe plan mondial si anume TOYOTA.
Asocierea dintre TOYOTA PRIUS si CFR 1907 Cluj este una de bun augur pentru o viata ecologica, sportiva si cu performante clar definite” a declarat domnul Iuliu Muresan, presedinte CFR 1907 Cluj.

Toyota Prius este obisnuita cu statutul de vedeta. La Hollywood, staruri precum Cameron Diaz, Leonardo di Caprio, Ewan McGregor conduc Prius si militeaza pentru un comportament responsabil fata de mediu. In Romania, Mihaela Radulescu a achizitionat masina in 2007, ca o alternativa mai putin poluanta pentru transportul urban.

Toyota Prius – prima masina hibrid produsa in masa – a depasit 1 milion de exemplare vandute in 2008, fiind astfel cea mai vanduta masina hibrid din lume. Tehnologia hibrida disponibila pe Toyota Prius, cunoscuta sub numele de Hybrid Synergy Drive, combina un motor conventional de 1,5 litri pe benzina cu un motor electric compact dar puternic, oferind masinii o combinatie unica de emisii scazute si economie de carburant. Datorita tehnologiei inovatoare, Toyota Prius emite doar 104 g/km de dioxid de carbon si are nivelul oficial de consum in ciclu combinat de 4,3 l/100 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.