Citroën Nemo a primit distinctia “VAN OF THE YEAR 2009”!

Cu ocazia deschiderii Salonului de la Hanovra, un juriu specializat a decernat prestigiosul premiu « Van Of the Year 2009 » celei mai mici utilitare din gama Citroën, Nemo. Citroën figureaza pentru al doilea an consecutiv pe primul loc al acestui clasament, dupa ce anul trecut vehiculul Jumpy a primit distinctia Van of the Year.

Noul Berlingo s-a clasat pe a doua treapta a podiumului, dovedind inca o data faptul ca Citroën a incercat si a reusit sa ofere o gama variata de vehicule utilitare care raspund nevoilor si exigentelor diferitelor categorii de utilizatori profesionisti.

Distinctia acordata modelului Nemo incununeaza creativitatea Citroën, confirmand valoarea acestui vehicul cu o contructie inovatoare care raspunde asteptarilor clientelei de furgonete compacte. Alura deosebita si atragatoare, prestatiile sale si caracterul economic au cucerit de la lansarea sa, din primul semestru 2008, peste 13.000 de clienti in Europa.

Citroën Nemo a completat marea familie a vehiculelor utilitare Citroën, alaturandu-se modelelor Berlingo First, noului Berlingo, comercializat incepand cu acest an, Jumpy si Jumper. Cu aceasta gama de utilitare, cea mai larga din istoria sa, marca Citroën acopera aproape in totalitate nevoile diferitelor categorii de clienti (pana la 2 tone sarcina utila si de la 2,5 la 17 m3 volum util).

Aceasta gama demonstreaza importanta pe care Citroën o acorda acestei piete: in 2007, un vehicul din cinci marca Citroën vandut in Europa (27 de tari) a fost un vehicul utilitar. Acest interes a fost rasplatit cu 9,6% cota de piata in Europa (27 de tari).

Vehicul mic, atragator si ingenios, Nemo se dovedeste compact in exterior si spatios la interior. Nemo pune la dispozitia utilizatorului dotari ingenioase care-i faciliteaza actiunile (usi glisante laterale, usi spate batante si asimetrice, scaun pasager rabatabil).

Nemo ofera de asemenea confort deosebit, fara a face rabat in ceea ce priveste siguranta si dovedind un caracter ecologic pronuntat (emisii de 116 g CO2 pe km si consum de 4,4 l/100 km pentru versiunea HDi 70). Un record pe segmentul sau!

0 thoughts on “Citroën Nemo a primit distinctia “VAN OF THE YEAR 2009”!

  1. Marius

    Măi Citroen România! Ce este asta? Ce faceţi voi aici? Vă scrieţi şi postaţi singuri articole de publicitate? Ce site este ăsta şi al cui este? Sictir şi vouă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.