Mihaela Radulescu, copilotul lui Sebastien Loeb

Mihaela Radulescu a fost, pentru o zi, copilotul campionului mondial de raliuri, Sebastien Loeb. Dupa ce a zburat cu Hercules, a sarit cu parasuta, a pilotat un Citroën C2 R2 de raliuri, a mers cu o barca de Formula 1, Mihaela Radulescu s-a aflat pentru prima data la bordul unui C4 WRC.

Sebastien Loeb, liderul clasamentului general din WRC (Campionatul Mondial de Raliuri), si-a gasit, pentru o zi, un nou copilot. Campionul Mondial de Raliuri a renuntat la Daniel Elena si a parcurs cativa kilometri, pe un traseu de macadam amenajat pe domeniul Galice la 70 kilometri de Paris, cu Mihaela Radulescu in dreapta.

„Am facut foarte multe in viata mea, dar este pentru prima oara cand o sa-i dictez unui campion mondial”, a spus Mihaela Radulescu inainte sa se urce in modelul Citroën C4 WRC, masina cu care Sebastien Loeb a castigat anul acesta 8 raliuri din Campionatul Mondial.

Dupa trei tururi parcurse, Sebastien Loeb s-a intors in parcul de service fara nicio problema. „Am mers la fel de tare ca pe o proba speciala din mondialul de raliuri. Nu mi-am asumat riscuri inutile, pentru ca nu era cazul, dar am mers foarte aproape de ceea ce fac eu intr-un raliu”, a spus Sebastien Loeb, la finalul sesiunii de teste.

„A fost o experienta fantastica. Este pentru a doua oara cand cei de la Citroën Romania ma fac sa traiesc senzatii dintre cele mai tari. Mai intai am fost in dreapta si apoi la volanul masinii pilotate de Alex Filip, un Citroën C2 R2, la Sibiu pe un traseu de macadam.

Acum, actiunea s-a petrecut in Franta, tot pe macadam, dar cu un Citroen C4 WRC alaturi de campionul mondial de raliuri Sebastien Loeb. Nu degeaba este cel mai bun si nu intamplator a castigat pe asfalt, pe gheata si pe macadam. Sunt o norocoasa. Este ceva ce putini muritori au sansa sa simta.

Cred ca o sa visez sariturile ireale cu masina pe traseu inca multe nopti de acum incolo. Oricum, o sa va arat si voua toate imaginile, plus un interviu cu campionul mondial in emisiunea mea de pe Antena 1”, a spus Mihaela Radulescu, dupa ce a coborat din dreapta lui Sebastien Loeb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.