Elvila Golf Cup supported by Maybach

Elvila Golf Cup supported by Maybach se afla la prima editie in Romania si reprezinta competitia de golf organizata in cadrul Clubului Diplomatic Bucuresti de catre omul de afaceri Viorel Catarama. Organizarea Cupei de Golf are loc cu sprijinul Maybach, existand o corelare la nivelul sistemului de joc utilizat in cadrul acestei competitii cu sistemul de joc utilizat in cadrul Maybach Golf Cup.

Partenerii nostri in realizarea acestei cupe sunt: Rompetrol – sponsor principal, precum si alti sponsori: Sanador, ING, Trend. In ceea ce priveste sistemul de joc utilizat pe parcursul competitiei, aceasta este Best Ball Scramble Texas. Vor exista sase echipe participante, fiecare echipa fiind formata din patru membri.

Cele sase echipe care participa in competitie sunt: Elvila, Maybach, Rompetrol, Sanador, ING, Trend. Jucatorii prezenti sunt mari iubitori de golf si foarte buni competitori, personalitati din lumea afacerilor si sportului precum: Viorel Catarama, Misu Negritoiu, Florin Andronescu, Octavian Hoandra, Rares Bogdan, Dan Pazara, Viorel Coman, Dinu Pescariu, Florin Segarceanu, George Luta, Lucian Viziru, Andre Naniche, Angelinos Stratos, Olle Karlsson, Robert Rekers, Yang Seung si multi altii.

Implicarea Elvila in golf, in special a lui Viorel Catarama, a inceput inca din anul 2004, cand a avut loc prima editie a Cupei Elvila la Golf, pe echipe, organizata la Clubul Diplomatic Bucuresti.

A fost cel mai puternic concurs de profil desfasurat pana la acel moment in Romania, deoarece a adunat la start cei mai buni jucatori de golf din tara. Cupa Elvila la Golf s-a organizat, din 2004 pana in prezent, pe terenurile Lac de Verde, Clubul Diplomatic si Painu de Jos.

„Golful este un sport care se bazeaza pe vointa si puterea de concentrare a jucatorului si, nu in ultimul rand, pe excelenta in ceea ce face. Si in lumea afacerilor, precizia fiecarei „miscari” reprezinta un aspect esential pentru a atinge obiectivele pe care ti le propui.

Din acest motiv, Rompetrol sustine evenimentul, avand convingerea ca pentru a fi performant trebuie sa ai in vedere fiecare detaliu”, a declarat Sorin Blaga, Vicepresedinte Marketing si Comunicare Rompetrol, referitor la implicarea companiei in Elvila Golf Cup supported by Maybach.

Suportul oferit de catre Maybach pentru organizarea acestei Cupe de Golf in cadrul Clubului Dimplomatic Bucuresti, se bazeaza pe asocierea intre un brand premium de autovehicule, simbol al celor mai inalte standarde si jocul de golf, dar si pe atentia manifestata fata de exigentele participantilor in cadrul acestui gen de competitii.

Implicarea Maybach in turneele de golf a avut loc pentru prima oara in 2006, de atunci desfasurandu-se competitia Maybach Golf Cup in locatii precum West Palm Beach, Marbella, Braz, Moscova sau Beuerberg.

De asemenea, la finalul Elvila Golf Cup, echipa castigatoare din cadrul acestei competitii va fi premiata de Maybach cu bilete prin intermediul carora, cei patru jucatori vor fi invitati sa participe la finala Maybach Golf Cup, care se va desfasura anul viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.