Cabral a ales Citroen C-Crosser

Cabral a ales sa conduca un Citroën C-Crosser, despre care spune ca ar putea sa faca o lista intreaga de plusuri. Vedeta ACASA nu a stat mult pe ganduri atunci cand a ales masina si dupa ce i-a facut o serie de teste s-a decis ca i se potriveste si ca C-Crosser este exact ceea ce isi doreste.

De-a lungul timpului prezentatorul emisiunii ”Povestiri de noapte” si-a cultivat pasiunea pentru masini, iar experienta de a lucra la mai multe reviste auto i-a oferit si instrumentele pentru a intelege si mai bine un automobil.

”Mi-a placut in primul rand suspensia. Cu toate ca am scos deja C-Crosser-ul de cateva ori in off-road si am constatat capacitatile uimitoare, si on-road sta incredibil de bine, mai ales ca asfaltul nostru este de cele mai multe ori imperfect. Suspensia absoarbe bine denivelarile si vehiculul se agata excelent de sosea”, spune Cabral.

El a fost incantat si de spatiul interior mare, cu multe compartimente de stocare, de finisajele foarte bune, de materialele prietenoase si de al treilea rand de banchete.

Vedeta ACASA a mai adaugat: ”Atunci cand am decis sa aleg acest model, am pus in balanta si tandemul motor diesel de 2,2 litri si cutia in 6 trepte, consumul foarte bun si zgomotul la rulare mic, ca de altfel si eficienta franarii pe suprafete de rulare mai slab calitativ”.

Decizia finala nu a fost luata insa pana cand vedeta ACASA nu s-a sfatuit cu fiica lui. ”Poate parea amuzant, dar atunci cand aleg o masina o intreb si pe Inoke. Cum sta in spate, daca ii vine bine centura, daca are unde sa-si puna papusile… Iar la C-Crosser raspunsul primit din partea ei a fost < >”.

C-Crosser, primul SUV Citroën, a fost prezentat in premiera in tara noastra la Salonul Auto de la Bucuresti in 2007 si este disponibil in showroom-urile Citroën din Romania din luna mai a acestui an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.