Jeep Adventure

Evenimentul Jeep Adventure, aflat la cea de-a doua editie, s-a desfasurat in acest an la Rucar, judetul Arges, in perioada 10-12 octombrie, unde numerosi posesori ai autovehiculului au avut ocazia sa admire si sa conduca Jeep-ul in elementul sau natural: traseul de off-road.

Posesori de Jeep-uri, din toate colturile tarii, au onorat invitatia Mercedes-Benz Romania, divizia Chrysler, Jeep si Dodge, de a participa la eveniment si s-au reunit intr-un convoi de peste 50 de masini, in exclusivitate marca Jeep: Wrangler, Grand Cherokee, Commander, Patriot si Compass.

Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, „tabara de baza” fiind ridicata in Complexul Aqvila din Rucar. Conducatorii Jeep-urilor au pornit, dis-de-dimineata, intr-un parcurs off-road de 60 km, ce a avut drept punct de plecare si de finish complexul unde au fost gazduiti.

„Am dorit sa le oferim posesorilor de Jeep o experienta de neuitat, una in care sa descopere adevarata capacitate a masinilor pe care le conduc. Prin urmare, pentru un autoturism Jeep, un traseu off-road la 2000 m altitudine reprezinta alegerea fireasca. Mai mult, este cel mai bun mijloc de a intra in contact cu spiritul de aventura ce caracterizeaza marca Jeep,” a declarat Razvana Cernusca, Sales & Marketing Manager Chrysler, Jeep si Dodge.

De asemenea, amatorii de divertisment au avut parte de numeroase activitati de entertainment: masinute buggy, tiroliana, tir cu arcul si cu pusca.
Cele peste 50 de Jeep-uri au pornit in convoi pentru a traversa paduri, albii de rauri, urcand pante abrupte si noroioase, explorand si confruntand obstacole.

Adrenalina, curajul si spiritul de aventura au insotit conducatorii masinilor, care pentru un timp au uitat de aglomeratia si asfaltul orasului. Acest traseu le-a reamintit soferilor ca un Jeep isi dezvaluie adevaratul caracter acolo unde drumul este neprietenos, acesta devenind un partener ideal pentru a depasi obstacolele si surprizele intampinate.

Capacitatile off-road ale autovehiculelor prezente la Rucar au fost demonstrate pe deplin, iar spiritul de fair-play si de aventura s-a simtit printre participanti pe parcursul orelor petrecute pe traseu.

Cei dornici sa testeze modelele Wrangler si Commander au parcurs un traseu de trial, in care incrucisarile de punti, trecerea prin vad si terenul accidentat au solicitat la maxim abilitatile soferilor si au demonstrat performantele masinilor. Seara s-a incheiat cu o cina festiva si foc de tabara.

„Speram ca Spiritul Jeep sa fi „contaminat” cat mai multi dintre clientii nostri, pe care ii asteptam cu noi provocari la editia din 2009,” a conchis Razvana Cernusca.

Aflat la cea de-a doua editie a sa, evenimentul Jeep Adventure s-a transformat deja intr-o traditie a marcii de automobile pe piata din Romania si a avut ca scop atat demonstrarea capacitatilor off-road ale autovehiculelor, precum si manifestarea spiritului de aventura al proprietarilor de Jeep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.