MOL Romania: 5 noi benzinarii

MOL Romania lanseaza cinci benzinarii in Fagaras, Sovata, Vaslui (2 statii) si Valenii de Munte. Astfel, compania isi extinde reteaua de la 125 la 130 de statii, in orase in care nu a mai fost prezenta pana acum.

Toate cele cinci statii sunt plasate strategic. Cele din Vaslui sunt amplasate la iesirile principale din oras spre Iasi, respectiv Bacau. In Fagaras, statia MOL se afla la iesirea din oras spre Sibiu. Statia din Valenii de Munte beneficiaza de o pozitionare centrala.

La Sovata, statia MOL este localizata pe drumul de legatura intre Targu Mures si Odorheiul Secuiesc, foarte aproape de Sovata Bai. Suprafata celor cinci statii variaza, cu aproximatie, intre 400 si 4000 de metri patrati.

Statiile, care functioneaza in regim non-stop, ofera 4 tipuri de carburanti: benzina si motorina EVO, benzina Tempo Plus 95 si motorina Tempo Plus Euro Diesel. 4 dintre cele 5 statii nou deschise au cate o pompa cu pistol rapid (Fagaras – Strada Tudor Vladimirescu 78 B, pe DN1, la iesirea spre Brasov; Vaslui – Strada Stefan cel Mare nr. 26, la iesirea spre Iasi; Valenii de Munte – Bd. Nicolae Iorga nr. 133, pe DN1A; Sovata – Str. Primaverii nr. 58, pe DN13A, la intersectia cu drumul catre Sovata Bai). In Vaslui, cea de-a doua benzinarie este situata in Strada Petru Rares nr. 39, la iesirea spre Bacau.

In Fagaras, Valenii de Munte si Sovata, compania a realizat investitii de tip Greenfield – statiile au fost construite de la zero. In aceste amplasamente a fost utilizat cel mai nou standard de design al benzinariilor MOL.

Noile elementele vizuale sunt foarte vizibile de la distanta, exprimand ideea ca MOL este un brand durabil si inovativ, cu o perspectiva moderna. Logo-ul MOL plasat pe totem are un nou design care presupune utilizarea unor contururi rotunjite in locul celor rigide.

Sistemul de iluminare se bazeaza pe o tehnologie moderna si inovativa tip LED, ce reduce atat costurile pentru iluminat cu 30%, cat si investitia in constructia propriu-zisa.

“Pe harta retelei noastre de benzinarii din Romania au fost adaugate 5 noi statii in zone in care nu eram reprezentati pana acum. Este un moment special pentru noi si speram si pentru clientii nostri, flote de masini si companii specializate in transporturi, care au acum ocazia sa beneficieze de servicii special create pentru ei, in mai multe benzinarii din Romania”, afirma Ovidiu Irimies, Director Comercial si de Logistica MOL Romania.

Magazinul din cadrul benzinariei are o oferta variata de produse de calitate. Aici, clientii pot gasi portofoliul de lubrifianti MOL Dynamic, o solutie de top aprobata de cei mai cunoscuti producatori de marca, precum si produsele pentru ingrijirea masinii EVOX.

De asemenea, clientii pot achizitiona o gama larga de bauturi si produse alimentare, cafea, sandwich-uri, produse din tutun, bauturi alcoolice de calitate, jucarii, produse de ingrijire auto si accesorii pentru masini.

Cele cinci statii noi vor constitui un sprijin real pentru companiile specializate in transporturi si pentru flotele de masini, prin folosirea sistemului de carduri de carburanti MOL Gold si Silver. Cardurile MOL Gold sunt acceptate in aproximativ 700 de benzinarii – nu doar in reteaua de 130 de stati din Romania, ci si in peste 350 de statii din Ungaria, in mai mult de 200 de statii din Slovacia si peste 10 in Slovenia.

Practic, alegand sa alimenteze cu carburant folosind cardul MOL Gold, transportatorii vor putea cumula trei beneficii importante: achizitionarea carburantului fara comisioane de tranzactionare, recuperarea TVA-ului aferent si posibilitatea achitarii taxelor de drum.

MOL Romania ofera serviciul de rambursare a TVA-ului pentru cheltuielile efectuate cu deplasarile in strainatate in interes de serviciu, destinat posesorilor de carduri de carburanti MOL. Rambursarea TVA-ului permite reducerea cheltuielilor externe cu valori de pana la 25% pentru deplasarile in 35 de tari, printre care toate statele membre UE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.