Porsche Asigurari

Pornind de la experienta de peste 25 de ani a companiei-mama Porsche Versicherungs, compania Porsche Asigurari se lanseaza astazi la Bucuresti, ca parte din grupul financiar Porsche Finance Group.

Finalizand astfel un program de investitii in valoare de circa 8,5 milioane EUR intr-un nou sediu, dotat cu infrastructura ultramoderna de tehnologia informatiei, Porsche Finance Group completeaza cercul de servicii financiare integrate o data cu lansarea noii companii, oferind asistenta completa cumparatorului auto care prefera marcile holding-ului, chiar la punctul de vanzare, de la cea mai buna solutie de finatare pana la asigurari si service.

“Noua companie isi planifica succesul in jurul unor elemente-cheie cum ar fi produse fiabile, puternice, o platforma IT inovatoare, o retea nationala de inspectori de daune independenti si – cel mai important aspect – o stransa colaborare cu reteaua de dealeri a holding-ului”, a declarat Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.

“Piata asigurarilor auto este puternica, dar estimam ca, in urmatorii doi ani, cel putin 40% din vanzarile grupului vor fi asigurate prin Porsche Asigurari”, a apreciat Kurt Leitner.

Pentru inceput, Porsche Asigurari ofera asigurare full-CASCO pentru masinile noi, achizitionate prin contracte de leasing, iar in viitorul apropiat compania isi va extinde serviciile pentru masinile cumparate prin credite auto, pentru masinile second-hand, precum si pentru masinile achizitionate cu plata in numerar.

Polita CASCO este valabila in intreaga Europa, fara ca titularul sa fie nevoit sa plateasca prime suplimentare atunci cand calatoreste in alte tari si indiferent de compania care ofera asigurarea RCA.

De asemenea, suma maxima asigurata este de 150.000 EUR, pentru care Porsche Asigurari ofera produsul standard. Compania pune la dispozitia clientilor asistenta rutiera non-stop, iar contravaloarea reparatiilor efectuate ca urmare a producerii unui eveniment este decontata direct catre service-urile auto ale Grupului Porsche, economisind astfel timp atat pentru clienti, cat si pentru dealeri.

Porsche Asigurari ofera asigurare CASCO pentru o gama variata de riscuri, inclusiv: avarii provocate de muscaturile de animale, avarii cauzate de vandalism, chei pierdute sau furate etc. Un aspect foarte important pentru clienti este faptul ca nu trebuie sa mearga la sediul asiguratorului pentru evaluarea pagubelor, ci totul se finalizeaza la sediul dealer-ului auto.

“O data cu aceasta lansare, introducem pe piata romaneasca un nou concept, prin care incurajam posesorul de automobil sa fie mai responsabil fata de masina sa si fata de partenerii de trafic. Este vorba de fransiza progresiva, iar produsul pe care il oferim este fiabil si echitabil, contorizarea daunelor si aplicarea fransizei incepand de la zero in fiecare an de contract.

In cazul Porsche Asigurari, asiguratul nu plateste nimic la prima dauna, de asemenea nu plateste fransiza in cazul accidentelor in care responsabil este un tert cu o asigurare RCA valida”, a explicat Kurt Leitner.

Porsche Asigurari se bazeaza pe o retea de inspectori de daune independenti, care acopera intreg teritoriul tarii si care sunt pregatiti sa raspunda eficient tuturor solicitarilor preluate de catre call center.

In primele noua luni ale acestui an, Porsche Finance Group a finantat circa 15.000 de masini, ceea ce reprezinta o cota de finantare de 33% din totalul de masini vandute de Porsche Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.