Falcon Electronics a lansat sistemele de navigatie Navon

Falcon Electronics, lider national pe piata echipamentelor electronice auto din Romania, a lansat pe 24 noiembrie 2008, sistemele de navigatie Navon. Astfel, Falcon Electronics a devenit primul importator si distribuitor al marcii Navon pe piata romaneasca.

Toate sistemele Navon dispun de cea mai detaliata harta a Romaniei existenta in acest moment, precum si de harti complete pentru alte 42 de tari din Europa, disponibile pentru doua dintre modele.

Gama de produse Navon se caracterizeaza printr-un foarte bun raport calitate-pret pentru toate produsele sale: NAVN250RO (harta Romania) cu ecran de 3,5 inch, NAVN250FEURO (harta Romania si Europa) cu ecran de 3,5 inch si NAVN450FEURO (harta Romania si Europa) cu ecran de 4,3 inch.

Spre deosebire de alte sisteme de navigatie existente pe piata romaneasca, dispozitivele Navon va ofera rapiditate marita in calcularea rutelor si va permit sa indentificati mai usor destinatiile alese. Gratie functiilor sale, aveti posibilitatea de a vizualiza in format 3D cladirile importante, formele de relief si drumurile suspendate, indicatoarele de drum etc.

Mai mult decat atat, Navon dispune de functia de vizualizare a globului pamantesc, dar si de creare si accesare a punctelor de interes din Google Earth. Cu ajutorul aplicatiei Multimedia, aveti posibilitatatea de a accesa fisiere foto, video si audio.

Dispozitivele Navon sunt dotate cu softul iGO 8, castigator al premiului „Award of Excellence” la categoriile „Best Navigation Software” si „Innovation of the Year 2008”, decernat de Vision Mobility. iGO 8, produs de compania NavNGo, ofera posibilitatea de navigare in conditii de maxima siguranta (avertizari la depasirea vitezei, alerte la existenta camerelor de luat vederi din trafic etc.) pe tot teritoriul Romaniei si al Europei.

„Falcon Electronics isi propune sa atinga 10% din totalul pietei de sisteme de navigatie pana la sfarsitul primului semestru din 2009, cu o medie lunara de 1 000 de unitati vandute”, a declarat Beatrice Constantinescu, Brand Manager Falcon Electronics.

NavNGo
Cu o echipa peste 250 de profesionisti, compania NavNGo este lider in Ungaria in industria sistemelor de navigatie. Astazi, NavNGo este un important furnizor mondial de solutii software pentru navigatie si servicii locale asigurate pentru diverse platforme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.