Mercedes-Benz Roadshow Star Experience in Romania

Mercedes-Benz Roadshow Star Experience, un eveniment cu totul special destinat celor care doresc sa descopere performantele de exceptie ale autovehiculelor Mercedes-Benz, a poposit anul acesta si in Romania, la Poiana Brasov, in perioada 12-14 noiembrie. Evenimentul face parte dintr-un circuit european, initiat de Daimler AG, care ofera celor interesati ocazia de a testa noile modele de autovehicule alaturi de traineri profesionisti de la Mercedes-Benz.

Astfel, mai multe modele 4MATIC si-au demonstrat la Brasov caracteristicile premium cu care Mercedes-Benz si-a obisnuit clientii. Cei prezenti la eveniment au avut posibilitatea de a descoperi ultimele inovatii in materie de tehnologii off-road si de a invata sa utilizeze la maxim sistemele de siguranta ale unui autovehicul Mercedes-Benz.

Fiecare dintre invitati a beneficiat de un program complet de aproximativ 20 de ore, in cadrul caruia a avut parte de sesiuni de test-drive cu exercitii concepute special pentru aceasta ocazie, care au avut ca scop testarea unei game variate de autovehicule. De asemenea, pentru test-drive, cei prezenti au avut la dispozitie mai multe modele Mercedes-Benz: cate doua din Clasele E, S, CL, GL, cate unul din Clasele C, G si R, cate trei Mercedes-Benz ML si opt Mercedes-Benz GLK.

Test-drive-ul destinat descoperirii caracteristicilor si specificatiilor fiecarei clase in parte a fost organizat in trei sectiuni: un circuit on-road, un circuit off-road natural si unul off-road artificial, special construit pentru invitati. Astfel, Mercedes-Benz Roadshow Star Experience a venit in intampinarea celor pasionati de autovehiculele extrem de fiabile si atractive si care apreciaza o marca exclusivista, cu automobile premium, ce inglobeaza in acelasi timp traditia si inovatia.

Printre autovehiculele Mercedes-Benz testate s-a numarat si noul GLK, un autovehicul premium, menit sa revolutioneze lumea SUV-urilor. Cu un design exterior impresionant, o paleta exceptionala de motorizari si o personalitate indrazneata, noul model redefineste standardele clasei SUV-urilor, fiind capabil de performante extraordinare atat pe sosea, cat si off-road.

Fiind un SUV care se integreaza perfect intr-o lume a elegantei si a stilului premium, noul GLK a fost unul dintre starurile Mercedes-Benz care a surprins prin siguranta manevrarii in cadrul Mercedes-Benz Roadshow Star Experience, la Brasov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.