Ce RCA alegem?

Fiind in sezonul reinoirilor de polite RCA, toata suflarea posesoare de automobil cauta sa afle raspunsul la intrebarea “cheie”: care e cea mai buna polita? Studierea diferitelor oferte de pe piata releva diferente enorme de pret, care merg uneori pana la 50 de procente, asa ca, oare care este varianta optima.

Raspunsul este foarte simplu. Fie ca suntem persoana fizica sau juridica (cu tarife mult mai mari, desigur…), in cazul politei RCA se merge exclusiv pe varianta cea mai ieftina. Explicatia nu e greu de gasit: nefiind o asigurare care sa ne priveasca direct, nu prea intereseaza pe nimeni daca societatea A de asigurari e mai renumita decat societatea B.

Cel care are cel mai mic tarif castiga si, in mod normal, preturile celorlalti asiguratori ar trebui sa se alinieze dupa cea mai buna oferta. Daca nu se intampla asta, este o consecinta a faptului ca traim in Romania. Sfatul nostru: cea mai ieftina polita este cea pe care trebuie sa o cumparati! In cazul asigurarilor de tip CASCO, varianta optima este alta poveste, o vom detalia pe viitor, cand se vor reglementa definitiv si aceste tipuri de asigurari.

No Responses

  1. x says:

    Alege RCA cea mai ieftina si asa bati joc de cel pe care il lovesti. Foarte inteligent. Nu ajunge ca ai lovit, mai sta cateva luni in service cu masina pentru ca asiguratorul nu plateste. Bineinteles asta pe tine nu te intereseaza, ca ai facut economie de 100-200-300 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.