Crestere cu 60% pe segmentul de schimb auto

Tiriac Autorulate, parte a Tiriac Holdings, inregistreaza o crestere constanta pe segmentul de buy-back. Incepand cu luna decembrie a anului trecut s-a constatat o tendinta tot mai pregnanta a clientilor de a-si segmenta optiunile.

Pe baza analizei fluxului zilnic de clienti si a preferintelor de achizitie s-au descoperit doua tipuri de clienti:
– Clientii care isi doresc o masina mai noua si superioara din punct de vedere al motorizarii si confortului; acestia isi vand autoturismul in schimbul unei masini din parcul Tiriac Autorulate, diferenta fiind achitata fie prin numerar, fie prin credit sau leasing

– Clientii care au nevoie imediata de bani lichizi, dar nu doresc nici sa renunte la autoturism, prefera sa-si inlocuiasca autoturismele de clasa superioara, mai scumpe, cu autoturisme de clasa mai mica, de calitate, dar la un pret redus. In acest caz, clientii primesc pe loc, in numerar, banii pentru aceasta nevoie.

“In urma analizei vanzarilor, s-a remarcat o crestere de 60% a tranzactiilor de vanzare a autoturismelor prin schimb, deoarece societatea noastra acorda clientului posibilitatea de a achita diferenta prin credit sau leasing, la sediul nostru.”, declara Miodrag Stanoievici, Director General Tiriac Autorulate.

Compania Tiriac Autorulate si-a propus aducerea pe piata romaneasca de masini de ocazie a unei game de produse si servicii de calitate superioara. Clientul beneficiaza de consultanta gratuita la cumpararea unui autovehicul, livrarea se face pe loc, aprobarea dosarelor de credit si leasing se face in 2 ore la sediul societatii, rapid si cu minimum de documente, clientii incheiand polite de asigurare RCA si CASCO cu acoperire valabila instant.

Tiriac Autorulate ofera si posibilitatea schimbului autoturismului vechi cu unul din parcul propriu, ce vine cu o garantie de 12 luni si cu avantaje la utilizarea service-ului propriu multibrand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.