Controleaza un Lancer Evolution

Vasile Oiaga a castigat competitia “Control10” in Romania, competitie organizata in 10 tari din Europa de catre constructorul nipon pentru promovarea modelului Lancer Evolution. El pleaca pe 22 februarie sa participe la cursul de Drift&Drive sustinut de pilotul german Uwe Nittel, in Finlanda la Rovaniemi.

Oiaga a obtinut cele mai mute voturi (1433) pentru creatia pe care a incarcat-o pe site-ul concursului dupa ce a castigat cele noua niveluri ale jocului.

Pe tot parcursul concursului, care s-a desfasurat in perioada 31 octombrie 2008 – 31 ianuarie 2009, s-au inscris 2350 participanti unici pe site-ul www.control10.ro, care au respectat regulile de baza ale jocului: sa finalizeze cele noua niveluri, sa aibe varsta mai mare de 18 ani si sa aibe domiciliul stabil sau resedinta in Romania.

Pe langa miza cea mare au existat si premii lunare, care au fost oferite in urma extragerii la sorti constand in jachete de iarna Ralliart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.