Logan berlina: 5 900 Euro, TVA inclus

Dacia lanseaza in Romania o noua versiune de intrare in gama pentru modelul Logan berlina, disponibila la pretul imbatabil de 5 900 Euro, cu TVA inclus.

Intitulata „Logan”, cea mai noua varianta din familia de modele Dacia este echipata cu motorizarea pe benzina 1.4 MPI, de 75 CP. Printre echipamentele de serie se numara sistemul ABS Bosch cu repartitor electric al fortei de franare si Asistenta la Franarea de Urgenta (AFU), airbag sofer, jante de otel de 15 toli, tetiere pentru locurile din fata.

Odata cu demararea programului Remat, Dacia ofera clientilor sai avantaje de pana la 3 800 de lei la achizitionarea unuia din modelele Logan, Logan MCV sau Sandero. Astfel noua versiune Logan va putea fi achizitionata la numai 4 995 Euro (cu TVA inclus), modelul Sandero va fi disponibil incepand de la 5 895 Euro (cu TVA inclus) iar modelul Logan MCV, de la 7 215 Euro (cu TVA inclus).

In plus, vehiculele Dacia cumparate prin Programul de stimulare a reinnoirii parcului auto national vor beneficia de garantie de 4 ani sau 120 000 km*.

* cu exceptia vehiculelor echipate cu GPL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.