Normalitate si tampenii

Stirile zilei sunt pline de referiri la domeniul auto, la trafic, permise de conducere, accidente si alte lucruri conexe oarecum cu automobilul. Ce a fost de retinut saptamana asta? Pai chestii simple, normale, si, desigur, o suita de tampenii.

Se doreste reintroducerea testarii in poligon si pe timp de noapte a candidatilor care doresc sa obtina permisul de conducere. E normal? Pai da, e normal, ca e plina tara de analfabeti si antitalente la volan.

Se doreste interzicerea detectoarelor de radar. E normal? E normal, dar sunt alte treburi mai importante: semnalizarea drumurilor, autostrazi, parcari si altele, nu ne trebuie noi moduri de a deveni contravenienti, ci din contra.

Se ataca furibund conducatorii auto care parcheaza pe interzis. Am mai spus si altadata: e anormal sa parchezi pe interzis, dar imi permit sa atentionez pe dom’ doctor de la primarie ca nu te poti spala cu apa calda cand operezi, daca la robinet curge doar rece. Asigurati parcari si nu e nimeni idiot sa parcheze pe interzis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.