Castigatorul “damundodge.ro”

Dodge Nitro, SUV-ul care timp de doua saptamani a asteptat sa fie descoperit in locul in care a fost parcat pe una din strazile Bucurestiului, si-a gasit in sfarsit proprietarul in urma tragerii la sorti in cadrul concursului www.damundodge.ro

Castigatorul concursului, Razvan Radoi, a fost ales dintre cei 11.553 de participanti inscrisi pe website-ul www.damundodge.ro, o competitie in premiera pentru Romania, transmisa in direct pe internet prin live streaming.

In cele doua saptamani in care s-au desfasurat inscrierile online, website-ul prin intermediul caruia puteai sa vizualizezi locul in care SUV-ul era parcat, a avut parte de 48.888 de vizitatori unici. In total www.damundoge.ro a inregistrat 75.441 de vizite si 117.394 de afisari.

Numele castigatorului a fost anuntat live, pe site-ul concursului, in data de 9 martie 2009, la ora 12:00, dupa doua saptamani in care Nitro a devenit unul dintre cele mai cautate puncte de atractie din Bucuresti.

In tot acest timp, Dodge a provocat pe cei care isi doresc sa-si ia doza de adrenalina la volanul sau, sa afle unde anume este parcat in Bucuresti. Astfel, toti participantii care au gasit raspunsul corect, au intrat pe website-ul competitiei, www.damundodge.ro, au spus numele strazii si au completat campurile obligatorii, devenind automat inscrisi in concursul care le putea aduce propriul SUV.

Dodge Nitro reprezinta SUV-ul ideal pentru toti cei care isi doresc combinatia perfecta intre un interior generos, un design indraznet si performante sportive de invidiat.

Motorul diesel puternic, sistemul de suspensii performante si de tractiune integrala ale modelului care domina in clasa sa, alaturi de confortul, siguranta si aptitudinile lui Nitro, in mod sigur iti vor face pe plac in momentul in care te vei afla la volanul sau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.