Citroen C4: fan ARSENAL LONDRA

Arsène Wenger, managerul echipei de fotbal Arsenal, si jucatorii Gael Clichy, Robin van Persie si Andrey Arshavin, impreuna cu celebrul artist Gerald Scarfe au lansat un Citroën C4 unic. “Masina celui mai infocat fan Arsenal” a fost desenata de Gerald Scarfe, dupa ce s-a consultat cu toti jucatorii echipei, si va fi oferita in cadrul unei tombole in beneficiul fundatiei “Teenage Cancer Trust”, o fundatie care se ocupa de ingrijirea copiilor aflati in faza terminala a acestei boli.

La acest proiect a participat si Harriet Eldridge, o adolescenta de 17 ani care a fost diagnosticata cu cancer la varsta de 14 ani. Harriet Eldridge este membru al fundatiei “Teenage Cancer Trust” si este implicata in numeroase proiecte sociale.

Citroën, furnizor oficial de vehicule al clubului Arsenal Londra, a donat noul C4 echipei londoneze pentru acest proiect unic. Biletele care dau fanilor dreptul de a participa la aceasta tombola costa 2 lire, iar toate fondurile stranse vor fi donate fundatiei “Teenage Cancer Trust”.

Modelul Citroën C4 desenat de artistul Gerald Scarfe va fi expus pe Stadionul Emirates la urmatoarele meciuri ale echipei Arsenal (14 martie – Arsenal FC vs. Blackburn, 4 aprilie – Arsenal FC vs. Manchester City si 26 aprilie – Arsenal FC vs. Middlesborough). La toate aceste trei meciuri, desfasurate pe teren propriu, se vor vinde biletele
speciale.

Suporterii echipei mai pot castiga si un pachet cu obiecte promotionale ale clubului Arsenal Londra si o minge de fotbal cu autografele tuturor jucatorilor din echipa. Arsène Wenger, managerul clubului londonez, spera ca in urma acestei actiuni sa se stranga cel putin 30.000 lire sterline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.