Mercedes-Benz: Garantat 100%

Incepand cu luna martie 2009, “Garantat 100%” calatoreste in lumea ideilor alaturi de Mercedes-Benz. Este o asociere fireasca intre emisiunea ce timp de un deceniu a fost partizanul neobosit al culturii, traditiei, bunului-gust si o marca ce a ramas credincioasa timp de 120 de ani idealurilor sale.

Mercedes-Benz si Garantat 100% sunt unite de grija obsesiva pentru calitate, de pasiunea pentru creativitate si inovatie, de perseverenta cu care construiesc in jurul principiilor fondatoare. In plus, fiecare dintre membrii acestui parteneriat are ca preocupare constanta educarea mediului in care traieste.

Cea mai longeviva emisiune culturala din Romania, Garantat 100%, a gazduit unele dintre cele mai importante nume din mediul cultural autohton si international, printre care Sarah Brightman, Nigel Kennedy, Claude Lelouch, Vanessa Redgrave, Pascal Bruckner, Wally Olins, Joe Cocker si John Anderson.

Emisiunea iese din tiparul programelor cu care televiziunile ne-au obisnuit, reusind sa reprezinte o noua cale prin intermediul careia pot fi percepute manifestarile culturale si oamenii care le genereaza. Garantat 100% ne prezinta, editie de editie, povesti cu si despre mari personalitati, dar si cu oameni simpli care au refuzat sa se resemneze.

“Dupa 10 ani parcursi de Garantat 100%, scopul acestei emisiuni este in continuare unul care poate fi descris simplu: sa vorbim despre cultura in termenii care pot captiva publicul. Incepand cu aceast an, alaturi de noi este Mercedes-Benz, un brand care se confunda cu istoria automobilismului. Nu mi-as fi putut imagina un partener mai potrivit,” a declarat Catalin Stefanescu, realizatorul si gazda emisiunii Garantat 100%.

Incepand cu aceasta luna, in fiecare duminica seara, pe TVR1, de la ora 22.25, Garantat 100% va oferi spectatorilor sai rubrici noi care sunt un pas inainte in demersul de a media intre manifestarile de cultura si toate categoriile de public. Rubrica “Taxi driver” este construita din istoriile taximetristilor. Ei sunt permanent in dialog cu clientii si pot reprezenta un barometru exact al gusturilor si optiunilor culturale.

“Arhiva Garantat 100%” va redifuza cele mai apreciate filme si reportaje prezentate de-a lungul timpului in emisiune, iar clipurile despre “Mari romani” (printre care cele cu Regina Maria, Petre Tutea si Dinu Lipatti) vor fi difuzate in a doua parte a emisiunii, destinata tinerilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.