Noul BMW Seria 7, livrat lui Gheorghe Hagi

Masina, un BMW 750 Li, este echipata cu un motor V8 bi-turbo care dezvolta 407 CP. Sediul Automobile Bavaria din Baneasa a fost locul de unde marele jucator si-a ridicat masina. Limuzina inlocuieste modelul BMW X5 pe care il conducea pâna acum Gheorghe Hagi.

Pretul de pornire al navei amiral a BMW, lansata la finalul anului trecut, este de 79.700 euro fara TVA (pentru BMW 750 Li), iar modelul condus de Hagi este dotat cu numeroase optiuni suplimentare. Masina culoare Black Sapphire (metalizat) are tapiterie din piele, volan sport incalzit imbracat in piele, trapa, scaune cu ventilare activa si functii multiple, functie TV si sistem audio profesional, navigatie, Head-up Display, camere la mersul cu spatele si laterale, Dynamic Drive, precum si numeroase alte dotari.

BMW Seria 7 este unul dintre cele mai avansate modele auto din lume, lansarea din noiembrie dezvaluind numeroase tehnologii in premiera mondiala, precum rotile din spate care vireaza.

Cea de-a cincea generatie a BMW Seria 7 a debutat pe piata cu trei variante de motorizare: BMW 750i, BMW 740i si BMW 730d si o gama de motoare complet noua. Versiunile cu ampatament marit cu 140 mm ofera confort suplimentar pentru locurile din spate la BMW 750Li si BMW 740Li. Din 2003, Automobile Bavaria livreaza automobilele BMW conduse de Gheorghe Hagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.