“damundodge.ro’’ – sau cum sa castigi un Dodge Nitro

In perioada 23 februarie – 8 martie 2009, Dodge te provoaca sa participi la un concurs inedit, care iti poate aduce propriul Nitro mai simplu decat te-ai putea astepta. Concursul, transmis in direct pe internet prin live streaming, timp de doua saptamani, reprezinta o premiera pentru Romania.

In tot acest timp, Dodge Nitro va deveni unul dintre cele mai cautate puncte de atractie din Bucuresti.
Acest SUV a fost conceput pentru cei care se simt plini de energie si care traiesc fiecare secunda din viata la maxim. Acum, Dodge iti spune ca a venit timpul sa-ti iei doza de adrenalina la volanul propriului Nitro.

Afla unde anume in Bucuresti este parcat viitorul tau Dodge, intra pe website-ul competitiei, www.damundodge.ro, spune-ne numele strazii, completeaza campurile obligatorii si devii automat inscris in concursul care iti poate aduce SUV-ul. Tot ce trebuie sa faci este sa ramai conectat si sa urmaresti pe website-ul concursului ce se intampla cu Nitro, in locul in care asteapta sa fie descoperit.

Castigatorul concursului va fi desemnat in urma unei trageri la sorti, in data de 9 martie 2009, la ora 12:00. De asemenea, regulamentul concursului si mai multe detalii despre modul in care poti participa pot fi gasite pe website-ul competitiei.

Dodge Nitro reprezinta SUV-ul ideal pentru toti cei care isi doresc combinatia perfecta intre un interior flexibil, un design indraznet si performante sportive de invidiat. Si pentru ca Dodge nu joaca dupa reguli si le face chiar el, te provoaca sa fii tu acela care stapaneste motorul diesel puternic, sistemul de suspensii performante si de tractiune integrala ale modelului care domina in clasa sa.

In plus, confortul, siguranta si aptitudinile lui Nitro in mod sigur iti vor face pe plac in momentul in care te vei afla la volanul sau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.