Esti blogger? Castiga un iPod docking station pentru o parere onesta!

Aviz tuturor bloggerilor, in special celor pasionati de gadgeturi! Falcon Electronics pune la bataie un sistem audio pentru iPod sau iPhone iKick de 40W, in valoare de 1 499 LEI, contra unei pareri oneste despre acest produs. Concursul se va desfasura in perioada 26 martie – 28 aprilie 2009, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti pe 29 aprilie 2009.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne vizitezi intr-una dintre locatiile noastre din Bucuresti (Eroilor, Magheru sau Militari), sa testezi produsul cu iPod-ul sau iPhone-ul tau si sa scrii despre el cat mai sincer pe blogul personal. Noi stim sigur ca o sa iti placa, dar suntem oricand deschisi si la alte pareri.

Pentru a fi eligibil, mai avem cateva conditii minime: blogul tau trebuie sa aiba cel putin 100 de vizitatori pe luna, iar postul despre iKick sa contina un link catre pagina concursului, de pe site-ul iKicker.Ro. La randul nostru, iti afisam link pe site-ul iKicker spre blogul tau.

Despre iKick iti mai spunem doar atat: ca orice produs semnat Kicker, sistemul se remarca printr-un sunet foarte clar si puternic, care nu stie ce inseamna distorsiunile. A fost lansat saptamana trecuta in Romania, iar in SUA este deja un “must have” pentru posesorii de iPod si iPhone. Dar mai multe despre el, cat si despre regulamentul concursului, gasesti pe www.ikicker.ro.

Grabeste-te sa intri in competitie si vei fi premiat pe masura! Cu iKick, muzica se va auzi bine de azi inainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.