145 de stagiari isi pregatesc diploma la Dacia

Dacia a lansat programul de stagii in uzina pentru anul in curs. 145 de stagiari au fost selectati din peste 700 de studenti din intreaga tara. Timp de trei luni, acestia isi vor pregati lucrarea de diploma sub indrumarea specialistilor din cadrul companiei si vor acumula in mediul industrial experienta necesara unor viitori ingineri.

Programul de stagii de la Dacia este cel mai important proiect de acest gen la nivel national. El a fost initiat inca din anul 2005, urmarind sa vina in sprijinul studentilor aflati in ultimul an la universitati cu profil tehnic. Stagiul presupune dezvoltarea unor teme de cercetare, fiecare student in parte fiind coordonat de un „tutor” cu experienta de lucru in cadrul uzinelor Dacia.

Pe timpul stagiului, toti studentii selectati vor beneficia de cazare, transport zilnic spre Uzina Dacia si masa de pranz la sediul companiei gratuite, precum si de o bursa lunara pentru a se putea intretine.

Alte avantaje de care stagiarii se bucura sunt lucrul cu tehnologii avansate sub indrumarea directa a specialistilor de la Dacia si experienta unui mediu de lucru international.

“Acest program de stagii la Dacia reprezinta prima mea experienta cu mediul industrial si sunt sigura ca imi va fi folositor in viitoarea cariera. Sunt multumita de mine in acest moment pentru ca fac parte din acest program al companiei Dacia si sunt uimita in acelasi timp pentru faptul ca ni se ofera atat de multe.

Pentru mine si colegii mei este cu siguranta o rampa de lansare,” a declarat Florentina Balescu, studenta la Universitatea Politehnica Bucuresti, specializarea Energetica Industriala.

In fiecare an, oferta de stagii de la Dacia este promovata prin intermediul site-ului www.daciagroup.com si este trimisa catre toate facultatile cu profil tehnic din tara. Pentru inscriere, studentii trebuie sa trimita CV-ul insotit de o scrisoare de intentie pe adresa relatii.universitati@daciagroup.com, iar cei selectati vor fi ulterior invitati la un interviu. In vara acestui an va fi cunoscuta si oferta de stagii pentru anul 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.