Alto 55, motorina de performanta de la Rompetrol

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a lansat in aceasta luna cel de-al doilea produs din gama de carburanti premium Alto, motorina Alto55. Dedicat cresterii performantei automobilelor, noul carburant este disponibil in statiile proprii Rompetrol si Partener Rompetrol.

„Noul carburant Rompetrol vine in intampinarea clientilor nostri, asigurand prin cifra cetanica ridicata o putere crescuta a motorului si o reducere semnificativa a consumului.

Acesta completeaza gama Alto, alaturi de benzina lansata in luna februarie – Alto101, sustinand obiectivul companiei de a asigura carburanti de calitate, necesari sustinerii performantei autovehiculelor” declara Titov Buzescu, director general al Rompetrol Downstream si vicepresedinte Retail si Marketing al Grupului Rompetrol.

De asemenea, Alto 55 asigura printr-o temperatura de filtrare scazuta performante crescute chiar si in conditii de temperaturi exterioare foarte scazute. Noul carburant respecta standardul Euro 5 si are cea mai ridicata cifra cetanica (55) din produsele similare comercializate in Romania (51-53).

Noul carburant este rezultatul performantei tehnologice inregistrate de Rompetrol Rafinare la finele anului trecut, in urma unor investitii de peste 40 milioane USD pentru trecerea la standardul de calitate Euro 5. Rompetrol produce si comercializeaza inca din 2005 motorina Euro 5.

Rompetrol Downstream a lansat in luna martie QProTek-t, primul program din Romania de garantare a functionarii optime a sistemului de alimentare al autovehiculelor care folosesc carburantii Efix si Alto. Inscrierea clientilor in programul QProTek-t este gratuita si se poate realiza pe site-ul www.qprotekt.ro sau in orice statie Rompetrol.

Pentru a beneficia de garantarea sistemului de alimentare al masinii, clientii inscrisi trebuie sa alimenteze exclusiv cu carburant Rompetrol (gama Efix sau Alto). In cazul in care se constata o defectiune a sistemului de alimentare (pompa de alimentare, pompa de injectie, injectoare, pistoane si supape), defectiune determinata de carburantul folosit, compania se angajeaza sa achite remedierea/inlocuirea pieselor afectate, dar si manopera aferenta.

Rompetrol Downstream opereaza pe plan intern peste 450 de benzinarii si 7 depozite de carburanti, fiind prima retea care comercializeaza inca din anul 2003 exclusiv carburanti la standarde Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.