Cea mai lunga coloana KIA din lume

ClubKIA.ro, forumul comunitatii KIA din Romania a luat fiinta la 1 iunie 2007, data de la care s-au inscris peste 3.500 de membri, care in aproape 4.500 de subiecte deschise au scris peste 110.000 de mesaje. Membrii ClubKIA.ro s-au intalnit de nenumarate ori in diverse locuri din tara, iar de 2 ori pe an au realizat intalniri nationale.

In noiembrie 2008 importatorul le-a acordat dreptul de a folosi insemnele marcii inregistrate KIA Motors International TM. Au strans la Brasov 124 de masini din toata tara in februarie 2009, iar in iunie 2009 au sarbatorit 2 ani de existenta impreuna cu dealerii KIA din toata tara.

In martie, Guinness World Records a deschis o noua categorie: “Cea mai lunga coloana KIA din lume”, la cererea ClubKIA.ro, care pe 10 octombrie 2009, incepand cu ora 14, urmeaza a stabili acest record.

Evenimentul urmeaza a se desfasura in zona Brasovului si va beneficia de sprijinul si participarea celor mai importanti dealeri KIA din Romania. Marea Coloana organizata de ClubKIA.ro, comunitatea KIA din Romania, va avea loc in zona Brasovului, in cadrul Intalnirii Nationale ClubKIA.ro Octombrie 2009 Bran, incepand cu ora 14 a zilei de 10 octombrie.

Prin aceasta coloana se va stabili un nou record mondial incadrat la categoria “The Largest Parade of KIA Cars” a Guiness World Records. Spunem va stabili, intrucat acest record nu a fost inca omologat de nimeni, categoria mai sus mentionata fiind creata in GWR in martie a.c. la solicitarea ClubKIA.ro.

Dupa cum am mai spus, ClubKIA.ro a mai format o astfel de coloana inaintea crearii categoriei in GWR, mai exact in februarie 2009, cand s-au strans 124 de masini KIA din toata tara.

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro Octombrie 2009 Bran are loc in week-end-ul 9-11 octombrie, iar participantilor acesteia, in ziua de sambata 10, li se vor adauga membri ClubKIA.ro veniti din toata tara numai pentru Marea Coloana.

Omologarea se va face retroactiv pe baza inregistrarilor facute, conform conditiilor cerute de GWR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.