Vedete, copiloti pentru o zi

Andreea Patrascu, Andreea Necula, Alina Crisan, Andreea Cocoranu, Cabral, Nana Falemi si Ioan Vieru au fost copilotii unui fost campion de raliuri Citroen, pentru o zi. Cei 7 au urcat in dreapta lui Philippe Bugalski, in prezent pilot de teste Citroen Racing, si a lui Alex Filip, pilot Citroen in Campionatul National de Raliuri al Romaniei.

Doua masini de curse: Citroen C2R2 Max si Citroen C2R2. Doi piloti: Philippe Bugalski, de trei ori campion al Frantei si pilot de teste Citroen Racing, si Alex Filip, liderul clasamentului general la grupa A in Campionatul National de Raliuri.

Un traseu spectaculos: super speciala din Raliul Sibiului, singura din Romania pe care pot merge doua masini in paralel. 7 vedete pregatite pentru a deveni copiloti de raliuri: Andreea Patrascu, Andreea Necula, Alina Crisan, Andreea Cocoranu, Cabral, Nana Falemi si Ioan Vieru.

Andreea Patrascu, interpreta Irinei Dumbrava din telenovela Regina, a fost prima care a urcat in dreapta lui Philippe Bugalski si apoi a lui Alex Filip. Au urmat apoi Andreea Cocoranu si Alina Crisan, fosta componenta a trupei ASIA.

“Mi-a placut enorm pe proba speciala de raliu. Daca s-ar fi putut, as fi facut douazeci de tururi. Mi-a facut o mare placere sa-l cunosc pe Philippe Bugalski, care a avut grija de mine pe toata durata cursei. Ma intreba mereu daca sunt ok.

Pacat ca a plouat, altfel viteza ar fi fost si mai mare. A fost o experienta frumoasa si de abia astept sa se repete”, a spus Alina Crisan, la finalul testului cu pilotul Citroen.

Si Andreea Necula, vedeta Playboy si pilot in Campionatul National de Viteza in Coasta, a fost impresionata dupa testul cu cele doua masini Citroen. “Eu sunt si pilot in Campionatul National de Viteza in Coasta dar am fost impresionata de pilotii Citroen. Ma bucur ca mai vin piloti straini in Romania pentru ca avem multe de invatat de la ei.

Mi-a placut atat de mult incat acum ma gandesc cum sa fac, cat mai repede, trecerea de la coasta la raliuri, mai ales ca imi place foarte mult si ideea Citroen Racing Trophy”, a spus si Andreea Necula.

Pentru Cabral si Ioan Vieru singura grija a fost daca intra sau nu in masina. Si au incaput, fara probleme. Dupa cateva tururi alaturi de Philippe Bugalski si Alex Filip, Cabral a trecut la volanul modelului Citroen C2R2 cu numarul 79.

“Am mai pilotat aceasta masina si anul trecut, dar acum totul a fost mult mai dificil. A plouat foarte mult si masina derapa in fiecare viraj. Poate tocmai de aceea senzatia a fost si mai tare”, a spus vedeta postului Acasa TV, dupa testul cu masina lui Alex Filip.

Ioan Vieru, dublu medaliat cu bronz la Campionatele Europene de Atletism, se gandeste serios, dupa testul cu pilotii Citroen, sa devina pilot de curse. “Pentru mine a fost o experienta unica si foarte frumoasa. Nu credeam ca este asa de diferit de ceea ce facem noi ca soferi pe strada.

Mi-ar face mare placere sa mai vin pe un traseu de raliu si mi-ar placea la nebunie sa fac si eu un curs de pilotaj. Imi plac viteza, senzatiile tari si adrenalina la maximum”, a spus Ioan Vieru, dupa ce a coborat din masina de curse.

Nana Falemi, fostul jucator de fotbal al clubului Steaua, a urcat ultimul in masina. Si pentru internationalul camerunez aceasta a fost prima experienta intr-o masina de curse.

“Sincer, cand am vazut cum se merge am zis ca nu ma urc in masina, dar apoi mi-a placut nebunia. Masini de curse, viteza, frane bruste, viraje nebune, adrenalina, ploaie, noroi, emotii, caterinca, interviuri, explicatii, sedinta foto, autografe… totul a fost superincitant”, a spus si Nana Falemi, dupa ce a coborat din masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.