Competitia Eco Challenge s-a incheiat cu succes

Eco Challenge, campania lansata de Honda Trading Romania pentru a sustine spiritul ecologic printre soferi, si-a desemnat castigatorii in cadrul concursului de sofat ecologic desfasurat sambata, 9 mai, realizat cu sprijinul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Castigatorii locului I sunt Andrei Rebenciuc si George Ciurca, care au reusit performanta de a obtine un consum de numai 4.3 l/100km pe traseul concursului Chiajna – Braila – Chiajna, timpul parcurgerii traseului de 500 km fiind de 8 ore si 44 minute.

„Suntem foarte incantati de rezultatele obtinute in cadrul concursului de astazi. Putem sa zicem ca a fost o cursa pe cinste, putin neobisnuita, deoarece a trebuit sa tinem cont in primul rand de consum si apoi de timpul obtinut.

A fost intr-adevar o experienta unica si o initiativa extraordinara, atat distractiva, cat si educativa. Credem ca astazi am invatat cu totii o lectie de ecologie si de buna purtare pe sosea”, au declarat castigatorii competitiei Eco Challenge.

Echipa castigatoare a primit ca premiu o vacanta in Europa la volanul modelului Honda CR-V 2.2 Executive i-CTDi si 500 de litri de combustibil.

Locul II a fost ocupat de echipa formata din Dumitru Andrian si Claudiu Ivascu, cu un consum de 4.3 l/ 100km inregistrat in 8 ore si 47 minute, premiul fiind reprezentat de cate 500 de litri de combustibil si un ceas Honda.

Locul III in clasament revinei echipei formate din Alexandru Hajek si Alexandru Georgescu, care au reusit performanta de 4.3 l/ 100km consum in 8 ore si 57 minute, premiul fiind reprezentat de cate 300 de litri de combustibil si un ceas Honda pentru fiecare reprezentant al echipei.

Toti finalistii au concurat pe modelul Honda CR-V 2.2 i-CTDi, iar clasamentul a fost determinat in functie de cel mai mic consum obtinut pe traseul competitiei in cel mai bun timp.

“Performantele concurentilor obtinute astazi sunt foarte multumitoare pentru noi. Speram sa isi insuseasca acest stil ecologic de sofat ori de cate ori se urca la volanul masinii de acum inainte. Ne dorim ca in viitor sa continuam aceasta initiativa, chiar si pe alte modele Honda.

Credem ca prin acest concurs am reusit sa atragem atentia ca fiecare dintre noi poate sa isi aduca contributia pentru un mediu inconjurator mai curat doar prin a actiona un pic mai responsabil”, a spus Alina Teodorescu, responsabil relatii cu presa al Honda Trading Romania.

Competitia Eco Challenge s-a desfasurat in peroada 25 martie – 9 mai si s-a adresat tuturor cetatenilor romani care au implinit varsta de 18 ani, cu permis de conducere categoria B valabil. De-a lungul campaniei, Eco-Challenge s-a bucurat de un adevarat succes, inregistrand peste 2,400 de inscrieri.

„Vrem sa multumim calduros tuturor concurentilor inscrisi si Federatiei Romane de Automobilism Sportiv pentru tot sprijinul acordat pe intreaga desfasurare a competitiei Eco Challenge”, a mai adaugat Alina Teodorescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.