Nanotehnologia soseste in Romania

Compania Nanotechnology Products lanseaza in premiera in Romania gama de produse BORPower®, cei mai avansati si eficienti lubrifianti nano-bor cristalizati din lume, care revolutioneaza piata mondiala si care marcheaza viitorul pentru lubrifiantii traditionali prin formula unica obtinuta prin nanotehnologie.

Gama de produse BORPower® este formata din lubrifianti de inalta tehnologie, care pot fi utilizati la toate motoarele in 4 timpi pe benzina, motorina si gaz. Acestia reduc aproape la zero frecarea, abraziunea si coroziunea sistemelor mecanice mobile a motoarelor din sectorul privat, comercial si industrial.

Nanotehnologia este clasata ca fiind cea mai importanta descoperire a secolului XXI, iar gama de produse BORPower® este considerata o opera de arta a stiintei si a tehnologiei si este expusa la Muzeul Mondial de Tehnologie din Germania.

Beneficiile utilizarii produselor BORPower® sunt impresionante, acestea imbunatatesc puterea motorului cu pana la 10% si reduc temperatura uleiului cu pana la 30 %.

Luand in considerare conditiile economice globale, unul dintre principalele avantaje ale produselor BORPower® este ca ofera posibilitatea consumatorilor de a economisi bani. Produsele reduc consumul de combustibil cu pana la 20%, imbunatatesc calitatea uleiului de motor si prelungesc durata de viata a motorului cu pana la 100%.

Dezvoltate sub sloganul “Salvati mediul inconjurator”, produsele BORPower® sunt ecologice, ele reusind sa reduca emisiile de dioxid de carbon cu pana la 15%. Nu sunt toxice, nu sunt acide si sunt inerte din punct de vedere chimic astfel ca nu produc reactii chimice intre aditiv si uleiul de motor precum si intre partile interne ale motorului.

“Este primul lubrifiant din lume care detine aceste rezultate exceptionale. Aceste beneficii nu sunt declarate de catre noi, ci sunt dovedite prin testele si certificatele realizate de catre institutiile internationale precum Agentia pentru Inspectii Tehnice (TUV NORD), Institutul Federal pentru Testarea si Cercetarea Materialelor din Germania (BAM), Asociatia de Cercetare Industriala a Motoarelor (MIRA) din Marea Britanie si Institutul de Cercetare Southwest SUA.” a spus CEO-ul companiei, Tanju Uygurcetin.

Produsele au fost obtinute prin combinarea avantajelor nanotehnologiei cu proprietatile unice ale elementului chimic bor. Gama de produse BORPower® este de natura nano-cristalina, iar elementele sale active sunt pudra de diamant bor si nano-borul.

Aceste particule extrem de mici ajuta la reducerea drastica a frecarii si abraziunii pe suprafetele de metal aflate in miscare folosind invelisul dur si efectul bilelor de rulment care dureaza pana la 60.000 km de distanta parcursa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.