Felicitari Razvan!

Dupa un meci care a suscitat un interes deosebit in Romania, echipa de fotbal ucraineana Sahtior Donetk, cu Mircea Lucescu pe banca si Razvan Rat titular, a castigat aseara ultima editie a Cupei UEFA desfasurata dupa actuala formula.

“Cand am incheiat parteneriatul de imagine cu Razvan, in octombrie anul trecut, am declarat ca am facut repede echipa, pentru ca intre el si Kia Romauto exista multe asemanari: si noi, si el am ajuns unde suntem acum pentru ca folosim in reteta succesului aceleasi ingrediente: pasiune, daruire si multa munca.

Ne bucuram pentru Razvan pentru ca trofeul castigat aseara incununeaza o cariera impecabila si rasplateste efortul constant si sustinut al unui fotbalist care nu a fost prea mult in lumina reflectoarelor.”, a declarat Dan Chitaru, presedinte al Kia Romauto.

“Acum il lasam pe Razvan sa sarbatoreasca victoria, iar cand va veni in Romania, vom discuta despre prelungirea acestui parteneriat de imagine, de care suntem extrem de multumiti.”, a adaugat Dan Chitaru.

No Responses

  1. Prius says:

    Acum cateva zile m-am nimerit langa Razvan la o intersectie din BV . Era in Q7 – le negru. Domne , adevarul ca masinile alea sunt facute ptr asemenea oameni , nu ptr rromii manelisti…sau alti jegosi …Oameni care s-au facut respectati prin munca depusa de-a lungul anilor , nu cocalari care jefuiesc pe toata lumea….Parerea mea…

  2. Prius says:

    Da….un profesionist adevarat ca si tatal sau …elegant mereu si de bun simt. Pacat ca nu avem mai multi ca cei din familia Lucescu in lumea fotbalului…..ci doar mafioti securisti de genul Mitica Dragomir , Mircea Sandu si tot felul de bogatani parveniti gen copos … GG BKL….sau altii….lista e lunga… Ma asteptam de la Razvan …nu e o surpriza…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.