Goodyear: cea mai respectata companie producatoare de componente auto

Goodyear Tire & Rubber Company a fost recunoscuta – pentru al doilea an consecutiv – drept cea mai respectata companie producatoare de componente auto din America de catre organizatia Reputation Institute (RI) si revista Forbes.

Lista, publicata la sfarsitul lunii aprilie pe site-ul revistei Forbes, www.forbes.com, are la baza rezultatele unei cercetari “Global Pulse” realizate de RI privind opinia consumatorilor, cercetare care masoara per ansamblu respectul, gradul de incredere, stima, admiratia si sentimentele bune ale consumatorilor fata de cele mai mari companii din lume.

Punctajele oferite au la randul lor la baza un numar de sapte dimensiuni ale reputatiei: produsele/serviciile, inovatia, locul de munca, atitudinea cetateneasca, autonomia, conducerea si performanta. Organizatia RI a declarat ca cercetarea realizata in 2009 indica faptul ca un consumator este influentat mai degraba de calitatea ridicata a produselor si serviciilor.

“Aceasta recunoastere este in special importanta si insemnata pentru ca are la baza sondaje realizate in randul publicului larg – consumatorii care cumpara anvelopele noastre si isi pun toata increderea in Goodyear” a spus Richard J. Kramer, presedinte ale Goodyear’s North American Tire. “In mod cert, strategiile noastre functioneaza.”

In plus fata de ocuparea celei mai inalte pozitii intre companiile producatoare de componente auto, Goodyear a ocupat locul 32 la general (companii din orice domeniu) si este singura companie producatoare de anvelope care a reusit o clasare in top 150.

Goodyear este cea mai mare companie producatoare de anvelope din lume. Compania Goodyear are in jur de 71.000 de angajati peste tot in lume si isi fabrica produsele in 26 de unitati de productie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.