GG: 5,6l la 100 km in Eco Challenge

Honda Trading Romania si realizatorii emisiunii Promotor au testat stilul ecologic de sofat cu ajutorul campionului national de raliuri George Grigorescu, la volanul Honda CR-V pe traseul competitiei Eco Challenge, test-drive ce poate fi urmarit in cadrul emisiunii Promotor din 18 aprilie.

„Vrem sa demonstram soferilor ca se poate conduce un automobil intr-o maniera ecologica si ca se poate obtine totodata un timp bun de parcurgere al traseului. Pilotul de raliuri, George Grigorescu, ne-a ajutat prin acest test-drive sa setam un exemplu pentru toti soferii, aratand cum se conduce ecologic, obtinand un consum optim intr-un timp cat mai bun.

Speram ca toti soferii sa ii urmeze exemplul si sa ne demonstreze la randul lor in cadrul competitiei Eco Challenge ca sunt soferi responsabili si de ce nu, poate reusesc chiar sa depaseasca timpul setat de Grigorescu pe traseul competitiei”, a declarat Alina Teodorescu, responsabil relatii cu presa al Honda Trading Romania.

George Grigorescu este una din cele mai emblematice figuri ale comunitatii sporturilor cu motor din Romania. Multiplu campion national la raliuri, cu o experienta sportiva de peste 20 de ani, George Grigorescu a acceptat provocarea de a testa traseul din cadrul competitiei Eco Challenge in stil ecologic, setand astfel un reper pentru concurentii marii finale.

Astfel, el a condus pe traseul competitiei modelul Honda CR-V 2.2 i-CTDi, acelasi model care va fi pus la dispozitie si concurentilor in cadrul competitiei Eco Challenge, in limitele vitezei legale, reusind fara niciun fel de artificiu sa obtina un consum de 5.6 l/100 km. Honda CR-V este un model cu un consum mic de combustibil, avand un motor diesel cu emisii reduse si fiind gandit pentru a avea un impact cat mai mic asupra mediului inconjurator.

Traseul competitiei are o lungime de 464 km (Chiajna – Braila – Chiajna) si a fost ales pentru a testa abilitatea soferilor de a conduce responsabil si a-si adapta stilul de condus ecologic pe toate sectoarele de drum: oras, drum national si autostrada.

Competitia Eco Challenge, lansata de catre Honda Trading Romania, pentru a aduce in atentia publicului modul ecologic de a conduce, isi va desemna echipa castigatoare in data de 9 mai, in cadrul marii finale, in functie de cel mai mic consum obtinut pe traseul Chiajna – Braila – Chiajna parcurs in cel mai bun timp. Mai multe detalii despre competitie sunt disponibile accesand www.ecochallenge.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.