Monica Anghel = Renault Clio Estate

Joi, 25 iunie, a avut loc prezentarea noii game Renault Clio in Romania. Cu aceasta ocazie, Renault Romania a anuntat parteneriatul de imagine cu binecunoscuta artista Monica Anghel, care va conduce un Clio Estate, cea mai noua versiune de caroserie a gamei.

“Am ales o masina care se potriveste cu exigentele mele de citadina prin excelenta. Clio Estate este elegant, confortabil si consuma putin. Se conduce usor, se parcheaza lejer si cu toate astea ma pot duce linistita la munte, cu trei prieteni plus bagaje. Pe deasupra, este o masina sigura si bine dotata”, au fost cuvintele artistei.

Exemplarul pe care il conduce Monica Anghel dispune de toate echipamentele pentru confort si siguranta, de la senzori de parcare la trapa, de la climatizare automata la mufa USB.

Noul Renault Clio este disponibil cu un design nou si cu o gama extinsa atat din punctul de vedere al variantelor de echipare cat si al versiunilor de caroserie. Designul exterior nou se distinge prin alura dinamica si moderna, in timp ce interiorul a fost revizuit in sensul obtinerii unui nivel superior de confort si calitate, acordandu-se si o atentie deosebita detaliilor de finisare.

O noutate importanta este, de asemenea, introducerea versiunii Estate. Fiind unul dintre cele mai compacte break-uri de pe piata, Renault Clio Estate se adreseaza celor care isi doresc o masina cu dimensiuni reduse, dar spatioasa si confortabila pentru intreaga familie.

Capacitatea de incarcare este impresionanta pentru clasa mica, volumul minim al portbagajului fiind de 439 litri.

Din punctul de vedere al echiparilor, in gama Noul Clio sunt disponibile 4 versiuni: Authentique, Expression, Dynamique si Exception. Cele trei motoare pe benzina, 1,2 16V 75 CP; 1,4 16V 100 CP si 1,6 16V 110 CP si cele doua propulsoare diesel 1,5 dCi 70 CP si 1,5 dCi 85 CP respecta mediul inconjurator prin consumul scazut de carburant, de la 4l/100 km, si emisiile poluante reduse.

Preturile pornesc de la 8.990 euro cu TVA, noul model beneficiind si de o oferta ce cuprinde garantia de 3 ani sau 100.000 km si finantarea cu 0% dobanda la leasing.

No Responses

 1. raptor says:

  Petru ca site-ul bocheaza expresiile nasoale: “sa ne suga penisul vaca asta!”

 2. raptor says:

  Sa ne suga pula vaca asta

 3. deceneu says:

  este cea mai mare vaca cretina si imbecila, ha, ha, ha. Ce vaca slinoasa!

 4. Ambreiaj says:

  Mai fratilor. Dar femeia asta chiar este o vaca, sunt de acord cu voi. O vaca mare si grasa.

 5. manole says:

  Păi dacă este o vacă, noi ce să facem?

 6. Fumatoru` says:

  Deci site-ul asta mi se pare incredibil de daramat, cum e posibil sa scoateti un articol nou la 2 saptamani? Sunteti praf, nu ati mai scris ceva interesant de luni de zile, in nici un caz bine documentat, capitol la care ati fost la pamant de la inceput! Eu va sugerez sa inchideti naibii site-ul si sa va dati demisia ca faceti de rusine bransa in care lucrati. Cui naibii ii pasa ce conduce monica anghel??? Scrieti dracu` de masini, nu de cirezi de vite!!!

 7. Rupestru says:

  Cea mai slinoasă vacă. O mare bovină nenorocită.

 8. Debilus says:

  Aşa este, chiar este o vacă.
  Chiar o vacă mare şi împuţită.

 9. manole says:

  O vacă la volan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.