Noua gama de uleiuri Mobil 1

ExxonMobil, liderul de piata in industria lubrifiantilor sintetici, a lansat o noua gama de uleiuri sintetice Mobil 1, oferind soferilor romani o solutie simpla dar inovatoare pentru alegerea uleiului de motor.

Cu aceasta noua gama, nu mai este nevoie sa apelati la serviciile unui tehnician pentru a afla ce tip de ulei de motor este mai potrivit pentru masina dvs. ExxonMobil a simplificat la maxim procesul de alegere a uleiului de motor: tot ce trebuie sa faceti acum este sa cititi kilometrajul masinii.

In functie de kilometrii parcursi, puteti apoi alege unul dintre cele 3 produse din noua gama Mobil 1:
– Mobil 1 New Life este recomandat pentru masinile noi si poate fi folosit pe intreaga durata de functionare a acestor
– Mobil 1 Peak Life este potrivit pentru masinile care au la bord peste 100 000 km
– Mobil 1 Extended este ideal pentru masinile cu un kilometraj ce depaseste 150 000 km

Mobil 1, leaderul mondial al uleiurilor sintetice, a fost creat prima oara in 1974. Au urmat apoi peste treizeci de ani de inovatie in care Mobil 1 a devenit lubrifiantul sintetic nr. 1 in lume.

Toti acesti ani de cercetari si descoperiri culmineaza astazi cu dezvoltarea unei avangardiste game de produse Mobil 1, inventata la Centrul de Cercetare si Inginerie al ExxonMobil (ExxonMobil Research and Engineering headquarters) din Paulsboro, New Jersey.

“Am dorit sa oferim tuturor soferilor romani noile produse Mobil 1 si odata cu acestea toate beneficiile de performanta superioara a motorului. Si spun “tuturor soferilor romani” pentru ca noile produse Mobil 1 se adreseaza oricarui sofer, indiferent de marca, vechimea sau kilometrajul masinii sale”, a spus Tamer Baykara, Marketing Manager ExxonMobil Lubricants & Petroleum Specialties Company, East Mediterranean, Central Asia and Balkans.

“Un alt avantaj oferit de noua gama Mobil 1: consumatorii romani pot face oricand trecerea la uleiurile sintetice 100%, indiferent de tipul de lubrifiant pe care l-au folosit inainte pentru masina lor”, a completat dl Baykara.

“Pentru orice varsta. Pentru orice kilometraj. Cea mai buna performanta. Mobil 1”. Campania de marketing integrat, lansata pe piata romaneasca la inceputul lunii aprilie, include atat canale de marketing online (website, jocuri online, bannere), cat si canale offline precum TV, outdoor, print, materiale creative la punctele de vanzare si componente de PR.

Noua gama Mobil 1 poate fi gasita la toti distribuitorii oficiali ai ExxonMobil – Gruppo Damidio, Lubexpert Romania, Novachrom Trading si Star Lubricants, precum si la cei mai mari dealeri de autoturisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.