Spectacol pe teren accidentat!

La poalele Masivului Piatra Craiului, Tiriac Auto Brasov a gazduit a 11-a etapa a evenimentului Mitsubishi 4×4 Show. Competitia s-a derulat in weekendul 20 – 21 iunie, pe terenul de motocros de la Zarnesti.

Traseul plin de capcane, cu denivelari pronuntate si aderenta scazuta s-a dovedit a fi teritoriul perfect pentru automobilele Mitsubishi de teren, Outlander, Pajero si L200.

Cei peste 100 de participanti au fost sedusi de performantele foarte bune pe care le ofera in conditii extreme modelele Mitsubishi din gama 4×4, care au reusit sa treaca prin locuri considerate imposibil de strabatut, cat si de confortul desavarsit oferit pasagerilor de aceste modele, indiferent de suprafata pe care ruleaza.

A doua zi, dis de dimineata, s-a dat startul in competitia Mitsubishi Adventure Day, cei 40 de participanti intrecandu-se pe un traseu cu obstacole 100% naturale realizat in acelasi cadru natural superb oferit de padurile Masivului Piatra Craiului.

Participantii au avut de infruntat contra-cronometru obstacolele-surpriza gandite de organizatori, spectacolul fiind garantat.

In clasamentul final, dupa un punctaj cumulat, primele pozitii au fost ocupate de: Popita Bogdan, locul I, Simion Traian, locul II si Nemes Attila, Locul III pentru categoria Pajero si Miu Ion, locul I, Soiu Dorin, locul II si Platon Stefan, locul III pentru L200.

Sa nu uitam si de cei 75 de bucuresteni care au avut parte de aceleasi senzatii reale la volanul unui Mitsubishi 4×4 veritabil, cu o saptamana inainte, in weekendul 13 – 14 iunie, pe terenul de motocros de la Ciolpani.

Cei care au luat parte la eveniment au avut sansa sa descopere, pe fiecare metru al unui traseu extrem de dificil, plin de pante abrupte cu grade diferite de dificultate, capacitatile deosebite ale modelelor Outlander, Pajero si L200 in conditii aproape de limita.

A doua zi, deja cunoscutul concurs Mitsubishi Adventure Day a adunat la linia de start peste 65 de impatimiti de aventura, care si-au testat abilitatile de piloti conducand in teren accidentat unul din modelele Mitsubishi, Pajero sau L200.

Chiurciu Dan este fericitul castigator al locului I pentru categoria Pajero, urmat de Vasile George, locul II si Dedu Mihai, Locul III. Pentru L200 finalistii sunt: Bunea Adrian, Locul I, Anastasescu Calin, locul II si Boerescu Cristian, Locul III.

Fa-ti timp sa urmaresti imaginile pe www.mitsubishi4x4show.ro si vei avea parte de adrenalina si satisfactia oferite de eveniment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.