Test gratuit de faruri pentru Mercedes

Intre 1 si 30 noiembrie 2009, Mercedes-Benz Romania desfasoara o actiune in premiera pe piata auto autohtona: test de lumini gratuit pentru toate autovehiculele Mercedes-Benz. Astfel, toti proprietarii de autoturisme, autovehicule comerciale usoare si camioane Mercedes-Benz noi sau rulate, pot beneficia de verificarea si reglarea gratuita a luminilor exterioare in toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din tara.

Mercedes-Benz este prima marca de autovehicule prezenta in Romania care desfasoara aceasta actiune, menita sa reconfirme angajamentul fata de conceptul de siguranta in trafic, prin asigurarea unei vizibilitati mai bune si sa contribuie la scaderea numarului de accidente provocate de problemele de vizibilitate pe timpul iernii.

Pentru Mercedes-Benz, siguranta in trafic reprezinta o prioritate, iar in acest sens asigurarea conditiilor optime pentru participantii la trafic este un obiectiv firesc asumat de marca germana. In Romania, Mercedes-Benz initiaza testul de lumini pentru a sprijinii toti conducatorii auto si a implementa la nivel autohton o actiune ce se desfasoara in Germania inca din anii ’50.

“Responsabilitatea fata de soferii autovehiculelor si in acelasi timp fata de intreaga comunitate reprezinta unul dintre principalele atribute asociate valorii de siguranta promovata de Mercedes-Benz. In Romania dorim sa initiem actiunea “Test de lumini”, atat pentru a contribui la cresterea gradului de siguranta in trafic, cat si pentru a rasplati fidelitatea tuturor celor care au optat pentru marca noastra,” a declarat Philipp Hagenburger, After-Sales Manager Mercedes-Benz Romania.

Demersul Mercedes-Benz Romania este sustinut de Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera GRSP Romania si de partenerii sai, printre care se numara ministererele de resort, precum si importante institutii publice pe piata auto din Romania. Global Road Safety Partnership (GRSP) este un program al Bancii Mondiale, gazduit de Federatia Internationala a Crucii Rosii, si reuneste organizatii din sectorul guvernamental, privat si al societatii civile pentru actiuni ce au ca scop siguranta in trafic in tari aflate in procesul de dezvoltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.