Vivaro castiga maratonul economiei de carburant

Vivaro a obtinut titlul de “campionul economiei de carburant 2009” la categoria vehicule comerciale usoare a maratonului economiei de carburat organizat de revista britanica Fleetworld. Modelul de succes Vauxhall Vivaro din Marea Britanie este identic din punct de vedere tehnic cu versiunea Opel Vivaro pentru Europa.

Cu un consum de 5,1 litri de carburant diesel la 100 km, Vivaro a surclasat, de asemenea, consumul mediu economic obisnuit al modelului, de 7,8 litri, cu peste o treime, in cadrul unui test drive de 580 de kilometri prin Anglia Centrala. Astfel, modelul a intrecut toti ceilalti competitori din categoria sa.

In cadrul competitiei au fost testate caracteristicile ce privesc economia de carburant ale modelului Vivaro cu ampatament scurt si motor turbo-diesel 2.0 CDTI (84 kW/114 cp). Revista auto britanica Fleetworld organizeaza in fiecare an maratonul economiei de carburant, iar la aceasta editie au participat in total zece astfel de vehicule comerciale usoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.