Conducerea Companiei Nationale de Vanzari Ford

Pentru a sprijini angajamentul continuu pe care Ford Europa si l-a asumat fata de piata din Romania, compania anunta astazi numirea lui Paul Flanagan, in functia de Managing Director a noii Companii Nationale de Vanzari a Ford Romania, incepand cu 1 ianuarie 2010

Din August 2010, noua organizatie va prelua de la Romcar SRL, companie ce a reprezentat marca Ford in Romania din 1992, intreaga responsabilitate cu privire la reteaua de vanzari si service.

Anterior acestei numiri, Domnul Flanagan a fost responsabil cu coordonarea activitatii de vanzari a 188 de dealeri din Marea Britanie. Domnul Flanagan va fi sprijinit in Bucuresti de catre Zoltan Brassai, in calitate de Director de Operatiuni.

Inainte de ocuparea acestei functii, domnul Brassai a lucrat ca si Director de Operatiuni pentru Romania, in cadrul organizatiei Ford EDM (European Direct Markets) cu sediul in Koln, Germania.

“Ma bucur sa pot anunta noua echipa de conducere a Ford in Romania. Atat Paul cat si Zoltan dispun de o experienta indelungata, iar ei vor ajuta compania sa continue cu planurile de a intari prezenta Ford in Romania, odata ce Compania Nationala de Vanzari va fi total operationala, in cursul anului 2010” a declarat Peter Fleet, Director al Departamentului European de Vanzari al Ford Europa.

“In perioada de tranzitie, Romcar va continua sa reprezinte Ford in Romania, echipa de aici deservind cu succes marca in trecut. Dar planurile noastre cu privire la aceasta piata necesita infiintarea unei Companii Nationale de Vanzari, similar cu organizarea operatiunillor Ford din celelalte mari piete europene,” a adaugat domnul Fleet.

“Paul, Zoltan si echipa Ford vor lucra indeaproape cu Romcar pentru un proces de tranzitie eficient si firesc, astfel incat dealerii si partenerii Ford din Romania sa poata lucra in totalitate si cu aceeasi eficienta cu noua Companie Nationala de Vanzari, chiar din prima zi de functionare a acesteia.

Mai presus de toate, vrem sa ne asiguram ca toti clientii nostri din Romania vor beneficia de la Ford, de aceleasi servicii profesioniste de vanzari si service pe care Romcar le-a oferit in trecut” a conchis domnul Fleet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.