Roatanel: certificat Michelin!

In luna noiembrie 2009 centrul de anvelope Roatanel din Bacau a devenit primul specialist de anvelope din Romania care are a obtinut distinctia “Centru Certificat Michelin”. Distinctia se acorda anual specialistilor in anvelope, membrii ai Programului de Parteneriat Michelin, in urma unui audit extern independent, pentru respectarea cu strictete a cerintelor de calitate Michelin valabile pentru serviciile tehnice si comunicarea produselor sale.

Programul de Parteneriat Michelin constituie o abordare pe temen mediu si lung care permite dealerilor sprijiniti de Michelin sa isi imbunatateasca si sa isi dezvolte activitatea profesionala.

Certificatul de Calitate Michelin este un standard de calitate creat si jurizat de Michelin, omogen la nivel European, care permite diferentierea dealerului prin calitatea serviciilor oferite clientilor, impunand un stil de business profesionist.

Acest standard garanteaza ca in “Centrul Certificat Michelin” metodele de lucru sunt adaptate cerintelor de comercializare si interventie asupra anvelopelor; ca imobilul, dependintele, echipamentele si uneltele reunesc toate conditiile necesare pentru a oferi tratament adecvat, confort si siguranta, iar personalul se afla la dispozitia clientului pentru orice intrebari sau sugestii.

De asemenea in “Centrul Certificat Michelin” transparenta privind lucrarile efectuate asupra vehiculului clientului este garantata prin utilizatea Fisei de Monitorizare a Interventiei.

Roatanel a obtinut certificarea Michelin in urma unui proces de evaluare care a inclus auditarea centrului si implementarea unui plan de actiuni de progres. Auditul, care se reia anual, ofera o diagnoza la nivelul punctului de lucru, urmarindu-se diverse aspecte, de la evaluarea cladirii la operatiuni de service, pregatirea angajatilor sau relatia cu clientii.

Planul de actiuni rezultat in urma auditului se pune in practica folosind “Manualul de Operatiuni Standard” oferit de catre Michelin clientilor din Programul de Parteneriat si include actiuni de promovare, de imbunatatire a punctului de lucru (cladire, echipamente etc), semnalizare, pregatire, echipare si motivare a personalului. Respectand lista de actiuni, Roatanel a atins nivelul de audit cerut, devenind incontestabil un “Centru Certificat Michelin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.